38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Trine 4: The Nightmare Prince släpps 8 oktober
Ny trailer ute nu

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Trine 4: The Nightmare Prince släpps 8 oktober

Frozenbyte meddelade att Trine 4: The Nightmare Prince kommer släppas under hösten och nu har gänget spikat ett släppdatum för äventyret. Gänget meddelade detta i den sprillans nya trailern för spelet, som även visar en hel del intressant gameplaygrejer som möjligheten att köra coop med fyra spelare.

Trine 4: The Nightmare Prince kommer släppas 8 oktober till PC, PS4, Xbox One och Nintendo Switch. Samma dag kommer även Trine: Ultimate Collection, vilket är en samling med de tre tidigare Trine-spelen, släppas till ovan nämnda plattformer.

Spel, Multiplattform, trine 4, the nightmare prince

Trailer för Trine 4: The Nightmare Prince
Det sagolika äventyret fortsätter i höst!

Trine är tillbaka! Frozenbyte har presenterat Trine 4 officiellt och det verkar som att vi kommer få ytterligare ett magiskt äventyr med Amadeus the Wizard, Pontius the Knight och Zoya the Thief. Trion kastas ut i den sagolika världen med målet att leta rätt på den försvunne prinsen Selius, men under resans gång upptäcker gruppen att uppdraget är större än vad de tidigare trott. I vanlig ordning kommer vi ställas inför diverse utmaningar som gör att vi blir tvungna att använda de tre karaktärernas unika förmågor för att ta oss vidare i spelet. Trine 4: The Nightmare Prince kommer släppas i höst till PC, PS4, Xbox One och Nintendo Switch. Även en samling med de tre tidigare Trine-spelen kommer släppas i höst till PS4, Xbox One och PC. Tumnagel
41.0°
0
39.7° 0 André Stray André Stray
tors. 8 aug 2019, 17:20
Trine 4: The Nightmare Prince släpps 8 oktober Ny trailer ute nu
39.7°
0