38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Två Kickstarter-kampanjer från Storbritannien
Ett spel och en skiva

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Två Kickstarter-kampanjer från Storbritannien

Som vi nämnt tidigare i dag så lanserades Kickstarter i Storbritannien nyligen och med det en rad nya intressanta projekt. Två av dem har vi här.

Det första är spelet Sui Generis som är ett "öppenvärlds-RPG" för PC med en lovande spelmotor bakom sig och intressanta gameplay-innovationer. Det hela ser lite Diablo-liknande ut men till skillnad från just Diablo så handlar Sui Generis inte om att springa runt och döda stora horder med fiender utan mer om att utforska världen och göra vad man vill i spelvärlden som enligt utvecklarna skall leva ett liv för sig.

What exactly you do and how you do it is entirely up to you. The world is carefully designed to be believable and have a life of its own. It is not there to wait for you to go on quests, trigger events or make decisions. Events will take their course and may take a turn for the worse if you don't get involved.
Inte helt olikt spel som Demon's Souls så är varje fiende betydelsefull vilket gör de olika striderna avsevärt mycket mer intensivare.

En video för projektet kan hittas ovan och om man är intresserad av att ge utvecklarna lite pengar så kan man göra det via länken nedan.
www.kickstarter.com

Ett annat lite mindre men ändå tuff Kickstarter-kampanj är det för The Amiga Works där Allister Brimble planerar att släppa uppdaterade versioner av musiken han gjorde under tiden han jobbade för Team 17.

Som exempel så lade Allister upp klipp från några av sina klassiska låtar:

Samt vad man kan förvänta sig (exemplet som gavs var det för Alien Breed).

Pengar till detta projekt kan man ge bort via länken nedan.

Spel, PC, Kickstarter, Amiga, Sui Generis Tack till Felix
41.6° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 6 nov 2012, 15:14
Två Kickstarter-kampanjer från Storbritannien Ett spel och en skiva
41.6°
0