11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Två trevliga bekräftelser om PlayStation 4 Cross-game chat och digitala släpp
Två trevliga bekräftelser om PlayStation 4

Två trevliga saker som man mer eller mindre förväntade sig att Sony skulle erbjuda med nästa konsolgeneration är numera även bekräftade vilket ju alltid är betryggande.

Först ut så kommer man stödja möjligheten att prata med sina kompisar oberoende vilket spel man spelar. Denna funktion har länge funnits på Xbox 360 men är något som Sony aldrig lyckades implementera i PlayStation 3 på grund av tekniska problem. Då detta var en rätt så efterlängtad funktion och att det implementerades i PlayStation Vita-mjukvaran så var det rätt väntat att det även skulle fungera på PlayStation 4. Så är fallet då man bekräftade detta i ett PDF-dokument där man nämnder att man stödjer cross-game chat.

Sony har varit rätt så bra på att erbjuda nya spel även i digitalform via PlayStation-affären på PlayStation 3. På PlayStation Vita är detta mer eller mindre ett krav så att man även kommer erbjuda digitala utgåvor av spelen för PlayStation 4 är väl ganska väntat. Detta bekräftades också av Sonys Shuhei Yoshida i en intervju med brittiska Guardian där han nämnde att alla spel även kommer släppas digitalt i PlayStation-affären.

Spel, Sony, PlayStation 4, Shuhei Yoshida
43.3° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
mån. 25 feb 2013, 09:22
Två trevliga bekräftelser om PlayStation 4 Cross-game chat och digitala släpp
43.3°
0