9 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Tävling Vinn Skylanders Imaginators Dark Edition Lagom till Halloween
Vinn Skylanders Imaginators Dark Edition

Vi har fått en specialutgåva av startpaketet för Skylanders Imaginators av Activision som vi inte riktigt vet vad vi ska göra med. Så istället för att fundera mer på det så tänkte vi helt enkelt tävla ut den bland våra läsare. Paketet är Skylanders Imaginators Dark Edition och innehåller Skylanders Imaginators-spelet, tre Skylanders-figurer, tre skapelsekristaller samt lite annat som man kan se i bilden ovan.

I Skylanders har det ju på senare år dykt upp en del karaktärer från andra spelserier, nu senast med Crash Bandicoot. Så om man vill vara med och tävla så är det enda man behöver göra är att skicka ett mail till ps4@feber.se och i det skriva vilken karaktär från någon annan spelserie bör dyka upp i framtida Skylanders spel. Man har till nu på söndagen klockan 23:59 på sig att svara och efter det kommer vår eminenta jury välja ut en värdig vinnare som då får grejerna skickade till sig en vacker dag. Tävlingsvillkor kan hittas här.

UPPDATERING
Tävlingen är nu avgjord och vinnaren blev Anton Svedmark som tyckte att Banjo-Kazooie skulle vara med i nästa Skylanders-spel. Vinnaren ska ha blivit kontaktad via mail.

Spel, Sony, Skylanders Imaginators, Activision, Tävling
37.2° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tors. 27 okt 2016, 12:35
Tävling Vinn Skylanders Imaginators Dark Edition Lagom till Halloween
37.2°
0