m
Watch Dogs: Legion lyckas inte riktigt tända aktivistlågan

Watch Dogs: Legion lyckas inte riktigt tända aktivistlågan
Vi har spelat Ubisofts nya hackersimulator

Spel / Feature

Watch Dogs: Legion försöker röra runt i Ubisofts open world-gryta genom att låta oss befria områden som precis som vilken London-bo som helst, men detta sätter mest käppar i hjulet för berättelsen.

Watch Dogs: Legion utspelar sig i en fiktiv framtidsversion av London. Brexit har gått igenom och privatägda säkerhetsföretag och skurkar har praktiskt taget tagit över stan och gjort livet surt för alla med ständig övervakning och allmänt härjande. Spelets berättelse börjar med ett ordentligt bombattentat som hackergruppen Dedsec anklagas för och majoriteten av gruppen tas ut av explosionerna. Det är upp till spelaren att ragga nya rekryter till gruppen för att en gång för alla sätta stopp för de olika ondingarna och befria London.


Ni får gissa själv om den här karaktären är ond eller ej.

Berättelsen i sig fungerar. Ondingarna är riktigt onda och det är lätt att fatta varför de måste störtas. Att sno organ eller förslava illegala invandrare är direkt osoft. Tyvärr förstörs det klimax man arbetat för under spelets gång av till viss del AI-genererade röster från de spelbara karaktärerna och det hela kan jämföras med att någon börjar skrika i en vuvuzela mitt under en komposition av Chopin. Det kan vara så att jag haft otur med mina karaktärers röster, men varför lämna detta åt slumpen och riskera att sänka berättelsen?

Till skillnad från tidigare spel i serien har Legion ingen specifik huvudkaraktär, utan vi får rekrytera alla olika sorters London-bor för att utföra de olika uppdragen. Alla rekryter har samma grundförmågor, det vill säga att de kan hacka, slåss och smyga, men vissa har unika förmågor som kan underlätta i vissa tillfällen. Byggarbetare kan ta sig in på byggarbetsplatser, sjukvårdspersonal kan se till att dina rekryter återhämtar sig snabbare efter att de blivit nedskjutna och spioner har flådig spionutrustning som spionbil med raketkastare och klocka som kan låsa fienders vapen.

Men vad i hela helsike är det man gör i spelet? Precis som tidigare är fokus på hacking. Dedsec-medlemmarna har tillgång till diverse hackingverktyg som låter dem ta kontroll över övervakningskameror, fordon och annat smått och gått. Uppdragen går till stor del ut på att infiltrera olika områden för att till slut roffa åt sig information från en server eller se till att en person råkar ut för en ”olycka”.

Precis som i tidigare Watch Dogs-spel handlar det oftast om att hoppa runt mellan olika övervakningskameror för att hitta digitala nycklar på datorer eller fiender för att i sin tur låsa upp en dörr för att ta sig vidare till nästa, liknande, utmaning. Kör du hackingapproachen med lite smygande behöver du sällan ens äntra området och kan hoppa runt mellan kameror, roffa åt dig en nyckel och sedan använda en robotspindel för att snabbt springa in och norpa infon från en server.

I sann Ubisoft-anda är London uppdelad i olika sektioner och ett av dina mål är att befria de olika områdena. Säkerhetsbolaget Albion ockuperar staden och när sektionerna befrias så försvinner deras kontrollstationer och det blir lättare för dig att köra runt på gatorna ostört. För att göra detta behöver du sabotera baser, byta ut propaganda och koppla upp Dedsec till områdets CToS-nätverk. Därefter får vi tillgång till ett sista områdesuppdrag och klarar du detta sänks Albions närvaro i området och en unik karaktär rekryteras till Dedsec.


Ibland är det gött att bara puckla på fiender mellan uppdragen.

Utöver uppdragen så finns det massvis med extra aktiviteter att leka runt med och det mesta ger dig belöningar i form av kosing, vilket i spelet är kryptovalutan ETO. Bland annat kan du bolla med en fotboll, delta i slagsmålsturneringar eller leverera paket. ETO kan du i sin tur spendera på kläder eller för att köpa andra färger till dina vapen. På tal om kläder så finns det väldigt många olika klädbutiker i spelet och alla kläder delas mellan dina rekryter och det går att köra med rätt urballade klädkombinationer, vilket kan vara underhållande.

Upplägget gör gameplay riktigt varierande. I alla fall på papper. Ett litet problem är att spelet inte precis motiverar variation på ett bra sätt och hittar du en karaktär med förmågor du vill ha så kommer du troligtvis spela med denna under majoriteten av spelet. Frihet är härligt, men i det här fallet blir det hämmande. Under min tid med spelet så försökte jag variera så mycket som möjligt i början och rekryterade folk beroende på vad de kunde göra. Mot slutet hade jag ett fullt stall med kompetenta frihetskämpar, men skiftade endast mellan två beroende på om jag skulle hacka eller gå in guns blazing med en före detta soldat. Helt ärligt var det nästan roligare att spela som soldat då det var lite väl lätt att smyga sig in i områden och sänka folk med din robotspindel.

Något som kan göra det hela lite mer spännande är permadeath-läget, vilket gör att om en karaktär dör under ett uppdrag så går denna inte att återupplivas. Det bör göra att man som spelare blir mer investerad i sina rekryter, men det kan också leda till att man tar en säkrare approach under uppdrag.

Många av London-borna har mänskliga röstskådisar och Ubisoft har använt AI för att skapa extra variation i rösterna. Detta funkar ibland, men till stor del känns det bara off. Det är som ett ljudmässigt uncanny valley där resultatet inte känns naturligt. Vissa karaktärer skiftar tonläge och accent på väldigt olika sätt, vilket får dig som spelare att dras ur berättelsen. Det är lite ironiskt att den mest mänskliga karaktären i spelet är AI-medhjälparen Bagley.

Utöver karaktärernas unika förmågor så finns det givetvis olika trevligheter att låsa upp med uppgraderingspoäng, vilket du får av vissa uppdrag samt finns utspridda över London. Du kan antingen låsa upp och uppgradera prylar och vapen av olika slag eller låsa upp hackerförmågor. Bland annat kan du uppgradera så att du mer effektivt kan hacka drönare av olika slag. Till exempel kan du få turrets att skjuta på fiender i stället för dig eller ta kontroll över anti-terrorist-drönare för att sänka fiender. Allt du låser upp blir tillgängligt att använda för samtliga rekryter.


London är bra tjusigt.

Watch Dogs: Legion är ett rackarns snyggt spel. Det är verkligen en fröjd att navigera runt i London till fots eller med fordon och se hur Ubisoft fått den virtuella versionen av staden att komma till liv med olika människor och drönare av olika slag som hovrar över gatorna. De olika områdena har en distinkt karaktär som varierar från anrik lyx till punk.

PC-versionen är, inte helt oväntat, den tjusigare versionen, men spelet rullar på utan större svårigheter på nuvarande konsolgeneration. Vi har lirat på PS4 Pro och vi har inte stött på några större prestandarelaterade problem under spelets gång. Något vi ser fram emot är att se hur spelet lirar på next gen-konsolerna, men detta får vi inte uppleva förrän efter konsolerna släppts.

För att sammanfatta: Watch Dogs: Legion är ett underhållande spel med en hel del potential. Själva berättelsen funkar, men då det inte finns någon protagonist är det svårt att sätta sig in i berättelsen ordentligt. Sidokaraktärer och skurkar gör ett bra jobb med att driva berättelsen framåt, men dina spelbara AI-genererade karaktärer sänker inlevelsen rejält med knackiga röster. Själva gameplay är dock rolig och till viss del varierande samt att spelet är ett audiovisuellt spektakel.

Så, är spelet värt att lira? Definitivt, men kanske inte just nu. Det är en 7 av 10-upplevelse som man lika gärna kan beta av efter något av höstens andra monster till spel.

Watch Dogs: Legion släpps 29 oktober till PC, PS4, Xbox One och Stadia. Next Gen-version kommer med next gen-konsolerna. Vi har för övrigt testat spelet på PS4 med kod från Ubisoft.

Har ni några frågor om spelet så är det bara att skriva ner dessa i kommentarerna.

Läs mer
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Watch Dogs: Legion lyckas inte riktigt tända aktivistlågan
39.2°
0

Watch Dogs: Legion lyckas inte riktigt tända aktivistlågan

Vi har spelat Ubisofts nya hackersimulator

Rykte Apple kan ha en premiumtjänst för podcasts på gång
Där ser man

The Information rapporterar att Apple har planer på att lansera en premiumtjänst för podcasts. Denna idé är ju inte direkt något nytt då flera andra podcast-tjänster har eller planerar liknande grejer. Om detta nu blir av för Apple så skulle det i så fall ge betalande användare tillgång till exklusiva podcasts och bonusmaterial. Tydligen ska de redan ha tagit kontakt med flertalet potentiella samarbetspartners. När denna tjänst i så fall skulle kunna lanseras är oklart för tillfället. Tumnagel
34.4°
+
Frode Wikesjö
0

En trailer för Willy’s Wonderland
Filmen där Nicolas Cage slåss mot animatroniska djur

I går fick vi den första trailern för den kommande filmen Willy’s Wonderland vilket är den något Five Nights at Freddy’s-inspirerade filmen som handlar om en vaktmästare som strider mot animatroniska djur i en övergiven restaurang. I huvudrollen ser vi Nicholas Cage och man kommer kunna se den via diverse VOD-tjänsten från den 12 februari. Tumnagel
40.4°
+
Frode Wikesjö
0

Peach’s Castle som GoldenEye-bana
Ja, varför inte?

Ett gäng entusiaster har återskapat Peach’s Castle som GoldenEye 007-bana. Hela grejen är rätt ambitiös så det inte bara är en enkel flerspelarkarta utan även en med olika uppdrag om man vill spela själv. Om du vill prova detta själv så kan hittar man instruktioner till emulatorn här och nedladdningen av filerna hittar man via länken nedan. Lite mer gameplay från denna bana kan ses i klippet nedan. Tumnagel
38.4°
+
Frode Wikesjö
0

Canon lanserar interaktiv sajt för sin CE-SAT-1-satellit
Den som fotograferar jorden med en 5D Mark III

För dryga tre år sedan skickade Canon upp sin lilla satellit CE-SAT-1 som hade en modifierad 5D Mark III i sig. Satelliten tar bilder på jorden med hjälp av ett Cassegrain-teleskop och nu kan du få ett smakprov på hur dessa bilder ser ut. Canon lanserade nämligen en interaktiv sajt där du kan hoppa mellan olika platser på jorden och ta bilder. Det är dock tyvärr endast färdiga bilder man kan leka med så tyvärr kan man inte kolla in vad grannen håller på med. Men hur som helst ger sajten en god inblick i hur denna relativt enkla satellit fungerar och hur bra bilder den faktiskt tar. Tumnagel
37.9°
+
Frode Wikesjö
0

Rykte Årets iPhone sägs få fingeravtrycksläsare
Och kanske får vi i framtiden en med vikbar skärm

Bloomberg rapporterar att årets iPhone-modell kommer ha en fingeravtrycksläsare direkt i skärmen. Fingeravtrycksläsare är ju inte direkt något nytt Apple redan hade det i 2013 med sin iPhone 5S men relegerade också det några år senare för Face ID. Men enligt Bloomberg är fingeravtrycksläsaren något som kommer att komma tillbaka dock inte som Face ID-ersättare utan som komplement. Som vi nämnde ovan så påstår rapporten att fingeravtrycksläsaren kommer vara direkt på skärmen vilket ju numera är ganska standard på andra telefoner med denna teknologi. I samma rapport skriver Bloomberg också att Apple håller på att testa vikbara skärmar och antyder att detta kan vara en indikation på att Apple också kan erbjuda en vikbar telefon i framtiden. Tumnagel
44.2°
+
Frode Wikesjö
0

En trailer för S02 av For All Mankind
Den där rymdserien på Apple TV+

Här har vi en trailer för den andra säsongen av Ronald D. Moores rymdserie For All Mankind. Serien utspelar sig i en kontrafaktisk historia där rymdkapplöpningen bara fortsatte och ledde till seriösa konflikter. For All Mankind återvänder till Apple TV+ den 19 februari. Tumnagel
40.3°
+
Frode Wikesjö
0

Reasonance visar upp trådlös tv
Xorosho!

Den ryska startupen Reasonance visade under CES upp en tv som är helt trådlös. Det innebär alltså inga sladdar för något, inte ens ström. Tvn som Reasonance visade upp var väl inte direkt jättevacker men det är ju en prototyp trots allt. Strömmen skickas mellan en sändaren och mottagare som man kan ha upp till en meters avstånd mellan. Men som man kan se i klippet ovan är det nog inget någon just nu vill ha istället för dagens tunna apparater. Men teknik förbättras ju alltid med tiden så kanske är detta en lösning vi kan se ett antal år i framtiden. Reasonance har redan patent på tekniken i Ryssland och har ansökt om patent runtom i världen. Tumnagel
40.6°
+
Frode Wikesjö
0

Dramat i Knutby blir dokumentärserie
Knutby: I blind tro

Knutby: I blind tro är en kommande dokumentärserie i sex avsnitt av Anton Berg, Martin Johnson (båda från podcasten Spår) och Henrik Georgsson. Under dessa sex avsnitt ska vi få oss en bättre bild av vad som egentligen hände den där januarinatten 2004 när en ung kvinna mördades och hennes granne skottskadades. Knutby-fallet kom att bli ett av de största brottsfallen i svensk historia men trots erkännanden samt fällande domar har mycket förblivit osagt, outrett och många pusselbitar har saknats. Efter att församlingen upplöstes har flera tidigare medlemmar vittnat om den fysiska och psykiska misshandel de utsatts för, vilket ledde fram till rättegången i fjol. Knutby: I blind tro kommer sändas på HBO Nordic någon gång under våren 2021. Tumnagel
38.0°
+
Frode Wikesjö
0

Huawei vill identifiera uigurer
Har ansökt om patent för det

Förra året blev det känt att Huawei hade tagit fram teknik som skulle kunna användas för så kallad rasprofilering. Den tekniken skulle kunna användas för att identifiera uigurer vilket är den etniska minoriteten i Kina som förtrycks av landets myndigheter. Huawei så då att det enbart handlade om ett test och lovade då att ändra sin patentansökan. Men nu skriver analysfirman IPVM i en ny rapport att Huawei har tagit patent på teknik som ska kunna känna igen uigurer. Patenten som lämnats in ska känna igen raser generellt och uigurerna anges specifikt som en av folkslagen som kan kunna identifieras igen med hjälp av tekniken. Även kinesiska Megvii har tagit fram teknik som ska kunna känna igen uigurer. Tumnagel
-32.4°
+
Frode Wikesjö
0

Schackmästare snackar finalmatchen i Queen's Gambit
Lite eftermiddagsnörderi med Magnus Carlsen

Norska stormästaren i schack, Magnus Carlson, har gjort en video tillsammans med Netflix där han kommenterar händelser i schackserien The Queenx27s Gambit, som för tillfället går att se på Netflix. Mer specifikt hamnar finalmatchen mellan Beth Harmon och Vasily Borgov under luppen. Tumnagel
40.0°
+
André Stray
0

IO Interactive snackar berättelsen i Hitman-serien
Sista delen i World of Assassination-trilogin släpps på onsdag

På onsdag är det dags att kasta oss in i mördarsimulatorn Hitman 3. Spelet kommer avsluta berättelsen i World of Assassination-trilogin som drog igång med rebooten av Hitman 2016. IO Interactive har släppt en ny video om just berättelsen i trilogin och i den får vi reda på hur det varit att bygga världen kring 47:s äventyr. 20 januari släpps Hitman 3 till PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Stadia och Switch. Tumnagel
37.6°
+
André Stray
0

Första bilderna från nya Mortal Kombat-filmen
Med Joe Taslim som Sub-Zero

EW slängde nyss upp de första bilderna från den nya Mortal Kombat-filmen som ska ha premiär på HBO Max den 16 april. På bilden ovan kan man se Joe Taslim som Bi-Han (om sen blir Sub-Zero) och via länken nedan hittar man fler bilder på karaktärer som Liu Kang, Scorpion, Kano samt Sonya Blade. Tumnagel
40.9°
+
Frode Wikesjö
0

Trailer för I Care a Lot
Rosamund Pike lurar äldre

I thrillerkomedin I Care a Lot får vi träffa Marla Grayson som spelas av Rosamund Pike. Hon livnär sig på att lura äldre genom att få domare att utse henne till deras förmyndare. Men det blir lite svettigt när det visar sig att hennes senaste offer är kopplad till en väldigt mäktig gangster. I rollerna ser vi även Eiza González, Dianne Wiest och Peter Dinklage. Kommer till Amazon Prime den 19 februari. Tumnagel
38.7°
+
Bobby Green
0

Ecurie Ecosse återskapar Jaguar C-Type
Vacker kärra!

Ecurie Ecosse är ett skotskt racingstall som grundades av David Murray och Wilkie Wilkinson i Edinburgh 1952. Stallet är mest känt för att ha vunnit Le Mans 24-timmars två år i rad - 1956 och 1957. Nu presenterar de en återskapad version av klassikern Jaguar C-Type som kommer att byggas i sju stycken exemplar. Chassiet och karossen kommer att byggas för hand och under huven kommer det att sitta en rak sexa från Jaguar. Den har borrats upp till 4,2 liter och ska ge runt 300 hästar. Större bromsar kommer att monteras för att kunna stoppa den snabba bilen lite bättre. En bil är klar hittills och det är den vi ser här. När resterande ska vara klara och vad de kostar framgår inte just nu. Läs mer på länken nedan. Tumnagel
38.6°
+
Bobby Green
0

Ubisoft skjuter upp släppet av Riders Republic
Vi får vänta lite till på det radikala extremsportspelet

Ubisofts nya extremsportspel från Steep-utvecklarna skulle egentligen släppas 25 februari, men Ubisoft meddelar att dessa releaseplaner skrotats. Något nytt släppdatum har vi inte fått, men spelet verkar i alla fall komma någon gång senare i år. Anledningen bakom uppskjutet är att utvecklarna vill lägga ner mer tid på att göra spelet roligare för spelarna, vilket är en klar fördel. Spel ska ändå vara kul, liksom. Riders Republic verkar för övrigt bli ett riktigt underhållande extremsportspel där upp mot 50 spelare kan spela tillsammans och delta i en rad olika aktiviteter, göra coola stunts och tävla mot varandra i race av olika slag. Riders Republic kommer släppas senare i år till PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S och Stadia. Tumnagel
37.9°
+
André Stray
0

Pixla i 3D IRL
Voxla med Pixio!

Pixio är små magnetiska kuber i olika färger som låter dig bygga pixelsaker i det så kallade verkliga livet. Eller voxelsaker kanske man ska säga, eftersom en pixel i 3D heter voxel. Det hela är inte speciellt komplicerat utan man får helt enkelt låta fantasin flöda och bygga det som man tycker är roligt. Själva systemet är inte nytt men nu går det att köpa även i Sverige. Det finns ett gäng storlekar på lådorna och de innehåller från 50 bitar (som kostar 199 kronor) till 800 bitar (som kostar 2999 kronor) (jämför priser). Vill man ha lite inspiration och hjälp så finns det att hämta i appen där det finns en massa förslag och beskrivningar. Tumnagel
37.5°
+
Roger Åberg
0

Bumble plockar bort politikfilter för att motverka "misskötsel"
Efter att folk som deltog i Kapitoliumattacken hängdes ut

Användare av dejtingappen Bumble har haft möjlighet att lägga till politisk läggning i sina profiler för att ge användare möjlighet att komma i kontakt med likasinnade. Bumble har nu valt att temporärt plocka bort denna funktion och motiverar det hela med att de vill "motverka misskötsel". Detta efter att den användes av vissa för att identifiera användare som deltog i attacken mot Kapitolium förra veckan och hängde antingen ut dessa i sociala medier eller vidarebefordrade informationen till FBI. I ett uttalande till Mashable skriver Bumble detta om den temporära ändringen: Bumble prohibits content that encourages any illegal activity including terrorism and the incitement of violence. Additionally, the spreading of misinformation, such as the certified results of the U.S. Election, is prohibited. On January 6, we immediately ensured that our hate speech scanning and protocols addressed the attack on the U.S. Capitol and began removing any insurrection-related content from our platform. If we see anything that would suggest someone has or is in the process of committing a potentially criminal act we will take appropriate steps with law enforcement. Bumble meddelar att de plockat bort flera användare som deltog i attacken av Kapitolium från tjänsten. Företaget ska även justerat sin AI för att hitta och ta bort innehåll som promotat upproret på något sätt och att användare som lagt upp sådant upprepade gånger kommer bannas från tjänsten. I samband med detta har användare kritiserat beslutet då de anser att Bumble gjort detta för att skydda terrorister. Tumnagel
40.7°
+
André Stray
0

Nissan visar nytt rullande kontor
Data loss i en NV350

Nissans senaste koncept är inte någon flådig rymdinspirerad elbil utan ett rullande kontor. Man har tagit en NV350 och gjort om den till en "Office Pod" där man ska kunna hänga och diska undan dagens arbete. På insidan finns ett skrivbord och en stol och hela paketet går att skjuta ut bakåt från bilen om man skulle vilja ta in lite mer av omgivningen och inte bara häcka inne. När man har jobbat klart kan man istället ta sig en våning upp, till taket, där det finns en vilstol och ett parasoll att fälla upp. Tumnagel
40.6°
+
Bobby Green
0

Ben & Jerry släpper efterrätter för hundar
Klart att de också ska få!

Glassmakarna Ben & Jerry verkar inte bara gilla människor utan även hundar. Därför har man skapat två olika smaker som båda passar för hundar. Även om alla hundar inte är laktosintoleranta så är det inte så bra för dem med mjölkprodukter, så hundglassarna är gjorda på andra saker men de verkar goda ändå. För hundar alltså. Tumnagel
44kg
+
Roger Åberg

Ny singel från Markus Krunegård
Sentimental Attack

I maj släpper Markus Krunegård det nya albumet TUTTI FRUTTI – Från lokalen under sushin. Med på plattan finns bland annat låten Sentimental Attack som nu släpps som singel. Tumnagel
80kg
+
Bobby Green

Första numret av Batman såld för 2,2 miljoner dollar
Fint exemplar

Ett väldigt fint nummer av första numret av serietidningen Batman har nu sålts. Prislappen blev rätt saftig och landade på 2,22 miljoner dollar vilket motsvarar cirka 18,5 miljoner svenska kronor. Inget man lägger på dasset med andra ord. Tidningen är inte bara det första numret av en serietidning utan första numret av en serietidning som inte bara introducerade Läderlappen och Robin utan också Jokern och Catwoman (som kallades för Cat i det här numret). Numret räknas som en av de fem viktigaste serietidningarna någonsin. Just det här exemplaret är i ypperligt skick, vilket tydligen är lite extra ovanligt av just det här numret eftersom både fram och baksida har stora gula ytor som inte åldras väl om man inte tar hand om tidningen. Tumnagel
93kg
+
Roger Åberg

Hultsfredsfestivalen blir dokumentärfilm
Släpps kanske 2022

Filmaren Hans-Erik Therus ska göra en dokumentärfilm om Hultsfredsfestivalen som kommer att sändas på SVT. Den ska skildra festivalens historia och mycket av det som hände mellan åren 1986 och 2012. Dokumentären väntas bli runt 70 minuter lång och dyka upp någon gång 2022. Ovan har ni fyra timmar Hultsfredsfestivalen 1999. Tumnagel
92kg
+
Bobby Green

En traditionell kruka för kimchi blir till
Gediget hantverk

Jin-Gyu lärde sig konsten att skapa onggi-krukor av sina föräldrar. Idag är han en av runt 20 stycken människor i Sydkorea som är certifierad att återskapa dessa anrika kimchi-grytor vi ser i klippet här. Tumnagel
94kg
+
Bobby Green

Waldo's People - U Drive Me Crazy
Fredagsklassikern

Fredag igen och denna vecka drar vi till med en klassiker från den finska gruppen Waldox27s People. Vi snackar om låten U Drive Me Crazy från 1998 som undertecknad lyssnat oerhört mycket på i mina dagar. Den enda låten från gruppen som är något att hänga i granen enligt mig. Är även med på soundtracket till filmen Fucking Åmål. Tumnagel
81kg
+
Bobby Green

Skejta på dagen, kocka på natten
Så ser Sams liv ut

Sam Narvaez växte upp på den lilla ön Key Largo utanför Florida och där har hon skejtat sedan hon var liten. På dagarna kör hon bräda men på kvällarna och nätterna står hon i köket och kockar. Tumnagel
80kg
+
Bobby Green

Ny singel från Foo Fighters
Lyssna på Waiting On A War

Den 5 februari släpper Foo Fighters det nya albumet Medicine At Midnight. Med på plattan finns bland annat singeln Waiting On A War som ni kan lyssna på här. x27Waiting On A Warx27 out now. ??Listen here: https://t.co/9uyPXIqYBd#MedicineAtMidnight pic.twitter.com/cVBn4H5oMW— Foo Fighters (@foofighters) January 14, 2021 Tumnagel
88kg
+
Bobby Green

Ny säsong av Arlas Matkanalen
Kändisar lagar mat

På YouTube kör Arla något som de kallar för Matkanalen som är ett program där olika kändisar bjuds in för att laga lite mat tillsammans med någon av de fyra stycken kockarna Klara Lind, Nisse Hallberg, Frida Lund och Filip Poon. Idag är det premiär för säsong fyra och i det första programmet gästar Philippe Cohen. Övriga som kommer att vara med i år är Siri Barje, Sebastian Pettersson, Tan By Klara, Jonas Fagerström, Ludwiq Tjörnemo, Klas Eriksson, Jacob Lamb, Clara Henry och Zeinas kitchen. Tumnagel
67kg
+
Bobby Green

Fler nyheter i Burtons Mine77-kollektion
Massa saker för dig som gillar snö

Burton Snowboards presenterar nu fler nyheter i kollektionen Mine77. Den innehåller nya brädor, jackor, överdragsbyxor och accessoarer. Det finns även ett par lädervantar och ett par boots i mocka. Materialet i grejerna är Gore-Tex och Topo som är ett material som är extremt stretchigt. Allt finns att köpa nu och du hittar kollektionen på länken nedan. Tumnagel
75kg
+
Bobby Green

OLW öppnar snacksbutik
Och släpper årets första produkter

OLW har nu öppnat en butik helt dedikerad till snacks och givetvis heter den Snacksbutiken. Butiken ligger i Filipstad där OLW har tillverkat sina snacks sedan 1967. Här ska man förutom att kunna handla snacks även lära sig om produkternas historia. Man presenterar även årets nyheter som ska finnas ute i butik från och med nästa vecka och dessa är OLW super cheez jalapeño, OLW Linschips Ost & jalapeño, OLW Big Cuts Havssalt & Svartpeppar och OLW Linschips Sourcream & Onion (nu veganskt recept). Tumnagel
142kg
+
Bobby Green

Xyla byggde sig en RGB-kajak
Lysande!

Har man mycket tålamod och energi kan man som Xyla Foxlin bygga sig en egen kajak som lyser på ett häftigt sätt. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green