33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
World of Tanks går in i öppen beta 4 december På Playstation 4
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till World of Tanks går in i öppen beta 4 december

Som bekant är World of Tanks på väg till Playstation 4 och nu går spelet in i öppen beta den 4 december. Betan kommer sedan att fortsätta till och med den 6 december och ingen ansökan behöver göras. Det är bara att ladda ner betan via PSN och köra.

Som vi tidigare har berättat kommer man inte att behöva Playstation Plus för att spela spelet. Alla framsteg du gör i betan kommer också att följa med till spelet om du köper det och bland annat får du en unik tank om du laddar ner betan och en till om du spelar den.

Spel, Sony, World of Tanks, beta, playstation 4 World of Tanks till PlayStation 4 Kommer inte kräva PlayStation Plus Det populära stridsvagnsspelet World of Tanks kommer att släppas till PlayStation 4 någon gång i framtiden. Man kommer inte behöva PlayStation Plus för att spela det men de som har det får man lite extra grejer i spelet. PlayStation-versionen kommer även få lite exklusivt material samt en beta inom kort. Vill man delta i denna beta så kan man anmäla sig via länken nedan. Tumnagel
40.9°
0
38.4° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
fre. 20 nov 2015, 19:15
World of Tanks går in i öppen beta 4 december På Playstation 4
38.4°
0