42 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Xbox 360 får exklusiv Dead Rising 2-episod Samt spikat relaesdatum för Dead Rising 2
Bild till artikel

För några minuter sedan landade ett pressmeddelande från Capcom i Spelfebers inkorg. I mejlet berättar Capcom att man spikat releasedatumet för Dead Rising 2 till 3 september i Europa.

Till skillnad från det första Dead Rising-spelet, som var Xbox 360-exklusivt, så landar Dead Rising 2 också på Playstation 3 och PC. Däremot verkar det återigen som att Xbox 360-ägarna drar det lite längre strået.

Exklusivt till Xbox 360 kommer nämligen Dead Rising 2: CASE ZERO. CASE ZERO är en prolog till Dead Rising 2 och binder ihop händelserna i uppföljaren med det första Dead Rising-spelet. Vidare skriver man:

Dead Rising 2: CASE ZERO will be stand alone and entirely consist of unique content that will not be in Dead Rising 2.
CASE ZERO kommer distribueras via Xbox live som DLC. Något releasedatum för CASE ZERO nämns inte specifikt, men det kommer att släppas innan Dead Rising 2 i alla fall.

Ny bilder från Dead Rising 2 finns till höger.

capcom.com Spel, Microsoft, Dead Rising 2: CASE ZERO, Capcom, Xbox 360 Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
37.4° 0 Kristoffer Arvidson Kristoffer Arvidson
tors. 11 feb 2010, 22:32
Xbox 360 får exklusiv Dead Rising 2-episod Samt spikat relaesdatum för Dead Rising 2
37.4°
0