10 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
XCOM 2 och Trials Fusion gratis via PS Plus i juni Strategifest i sommar!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till XCOM 2 och Trials Fusion gratis via PS Plus i juni

Sony har presenterat Playstation Plus-spelen för juni och det är en rätt trevlig samling. PS Plus-prenumeranter kommer kunna ladda ner XCOM 2 och Trials Fusion till Playstation 4. Till Playstation 3 kommer du kunna ladda ner Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier och Zombie Driver HD Complete Edition. Vita-spelare kommer kunna lägga vantarna på Squares och Atomic Ninjas.

Precis som vanligt kommer du ha möjlighet att lira spelen du laddar ner via PS Plus så länge du betalar för tjänsten.

Ovan nämnda spel kommer bli tillgängliga 5 juni och då kommer maj månads spel försvinna från PS Plus. Så ni har en vecka på er att lägga vantarna på Beyond: Two Souls och Rayman Legends.

Spel, Sony, playstation plus, ps4, xcom 2
Sony visar upp PS Plus-spelen för maj Beyond: Two Souls och Rayman Legends Igår var det sista onsdagen i månaden, vilket betyder att Sony presenterade vilka spel som kommer bli gratis att lira för Playstation Plus-prenumeranter i maj. PS4-liren som vi kommer få lira är Beyond: Two Souls och Rayman Legends. Utöver det kommer vi också få tillgång till Risen 3: Titan Lords och Eat Them till Playstation 3 och Vita-spelare får lira King Oddball och Furmins. Detta betyder även att du endast har en vecka på dig att norpa Playstation Plus-spelen för april, vilket är bland annat Mad Max och Trackmania Turbo. Tumnagel
39.6°
0
39.7° 0 André Stray André Stray
ons. 30 maj 2018, 18:30
XCOM 2 och Trials Fusion gratis via PS Plus i juni Strategifest i sommar!
39.7°
0