34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Rykte Läkare glömde telefon i kvinna efter kejsarsnitt
Började vibrera i magen

Läkare glömde telefon i kvinna efter kejsarsnitt
Bilden är ett montage

Här är en rätt så märklig historia från Jordanien där en läkare anklagas för att ha råkat glömma sin mobiltelefon inuti en kvinna efter ett kejsarsnitt.

Enligt jordanska medier handlade det om en 36-årig kvinna som i april lades in på ett sjukhus i Jordaniens huvudstad Amman för att genomföra ett kejsarsnitt och efter att barnet var förlöst ska läkaren ha sytt ihop kvinnan utan att märka att hans mobiltelefon på något sätt hamnat inuti kvinnan.

Kvinnan ska därefter ha åkt hem från sjukhuset med sitt nyfödda barn men ganska så snart hade hon börjat känna av magsmärtor och släktingar ska ha sett hennes innanmäte vibrera. När man åkte tillbaks till sjukhuset så ska telefonen ha upptäckts efter det att man röntgat kvinnan och då opererade man ut den.

Det får tilläggas att många medier har rapporterat om den här historien den senaste veckan men den verkar inte gå att bekräfta till hundra procent och Jordaniens hälsominister hävdar att hela historien är påhittad. Personligen ställer jag mig något skeptisk till historien men jag antar att märkligare saker än det här har skett tidigare.

Vetenskap, Medicin, dingfeber, kejsarsnitt, borttappad telefon, jordanien Via New Zealand Herald
26.3° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 20 maj 2015, 17:00
26.3°
0

Rykte Läkare glömde telefon i kvinna efter kejsarsnitt

Började vibrera i magen