41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Några filmtips Från en förkyld och bruten man
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Några filmtips

Har råkat ut för värsta förkylningen under helgen vilket är rejält jobbigt. Något som är positivt med det hela är dock att man kan dega i soffan och kolla filmer utan att skämmas.

Under helgen såg jag dessa två våldsamma filmerna som jag varmt kan rekommendera.

Först såg jag den Italienska filmen Gomorra som är baserad på den omtalade boken med samma namn. Både skådespelet och fotot var så pass bra samt gripande så jag direkt började omvärdera mina redan inplanerade Italien-resa.

Den andra filmen jag såg var min polares Blu-Ray-kopia av The Punisher: War Zone. Efter ha blivit bränd av Hollywoods förra försök att få Frank Castle till den vita duken var mina förhoppningar inte direkt på topp men jag blev ändå positivt överaskad. Dialogen och skådespelet var långt ifrån bra men det rejäla ultravåldet, inte helt olikt det man såg i Rambo IV, gjorde att filmen blev en av de bättre serietidningsfilmerna jag sett på senare tid.

Video, Film,
37.1° 0 Ken Masters Ken Masters
mån. 16 mar 2009, 12:54
Några filmtips Från en förkyld och bruten man
37.1°
0
RSS 8 kommentarer till artikeln
---justin---
...och jag som tyckte tvärtom angående Punisher... Våldet försökte bara dölja en tråkig film... fast mest störde jag mig på att killen som spelar Punisher ser vek ut... Dom skulle slängt in Bas Rutten istället =)
av ---justin---, måndag 16 mars 2009 kl 18:20
Nandro83
Gomorra... vad ska man säga om den filmen? förstår de som gilla den, men jag förstår även de som hatade den, och jag hörde till de sistnämnda...

för fy fasen va dryg den va, 30 min om hur du syr en klänningskopia...
av Nandro83, måndag 16 mars 2009 kl 19:30
DevilGod
Punisher War Zone är nått av det sämsta man sett i år - och det säger en hel del då man ser ganska mycket som inte räknas som A-filmer. Hade den marknadsförts som en komedi hade den fått bättre betyg...
av DevilGod, tisdag 17 mars 2009 kl 06:48
Ramlösa
Den nya Punisher sög nåt så fruktansvärt, förmodligen den sämsta filmen i år, om inte de senaste 10 åren. Skådespeleriet och dialogen gjorde att man ville spy och action hantverket var sämre än den sämsta C-filmen, som någon student har gjort på sin mobilkamera
Den förra punisher filmen var ju acceptabel, mot de förväntningarna man hade.
Borde vara straffbart att kränga den här filmen till fullpris.
av Ramlösa, tisdag 17 mars 2009 kl 08:53
Yahoo.se
Säga vad ni vill om Punisher, jag tyckte den va bättre än den från 2004 och att de ersatt mesproppen Thomas Jane och att den faktiskt följer serietidningen så som det skall vara. Läs serierna så fattar ni varför den är så våldsam, Punisher håller ju inte direkt på med söndagsytflykter om man säger så!
av Yahoo.se, tisdag 17 mars 2009 kl 12:45
mört
punisher luktade kissig blöjja. jag blev rent ut sagt provocerad av att den var så dålig.

fan dolphs version från 80-talet lär ha slagit den här med en pungspark.
av mört, tisdag 17 mars 2009 kl 14:00
Ryoga
Sluta klaga på Punisher War Zone, är en perfekt popcorn film bara sitta och slö se och härlig brutal action=)
av Ryoga, tisdag 17 mars 2009 kl 21:45
Ramlösa
"Ryog" nej, en popcorn film behöver inte vara perfekt den kan till och med vara dålig, men dess kärna måste vara bra. Punisher som är en action film, spelar det ingen roll att storyn var ett skämt eller att de flesta skådespelarna är porrskådisar. Orsaken till att den sög var för att action delen var något av det sämsta jag har sett.
av Ramlösa, onsdag 18 mars 2009 kl 08:14
Kommentera artikeln