10 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nytt rekord i antal retweets Innehas nu av snubbe som gillar kyckling-nuggets
Nytt rekord i antal retweets

Det har slagits ett nytt rekord i antal så kallade retweets en tweet på Twitter kan ha och det nya rekordet innehas av den amerikanske tonåringen Carter Wilkerson som bedriver en kampanj för att få äta gratis kyckling-nuggets på snabbmatskedjan Wendys restauranger under ett år.

Det hela började i början av förra månaden när Wilkerson på Twitter frågade Wendys hur många retweets som behövdes för att han skulle få gratis nuggets under ett år. Wendys svarade då kort "18 Million" vilket Wilkerson uppfattade som en utmaning som han antog.

I skrivande stund har Wilkersons tweet fått 3.432.529 retweets vilket är fler än de som 3.430.324 retweets som den tidigare rekordinnehavaren Ellen DeGeneres fick för den här tweeten.

Trots att inte Wilkerson än så länge fått 18 miljoner retweets så verkar Wendys så imponerade av hans bedrift att han nu kommer att få gratis nuggets i ett år ändå. Wendys kommer även att skänka 100.000 dollar till en ideell organisation som pysslar med att hitta hem åt adoptivbarn.

Webb, Twitter, rekord, retweet, nuggets, wendys
65.5° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 9 maj 2017, 23:00
Nytt rekord i antal retweets Innehas nu av snubbe som gillar kyckling-nuggets
65.5°
0