25 i dag 34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium! Breaking News! Microsoft köper Activision Blizzard!

YouTube Music Award 2013
En ganska så risig tillställning

YouTube Music Award 2013

I natt var det dags för YouTube Music Awards som jag antar är YouTubes svar på MTV:s mer kända MTV Music Awards och jag får säga att, även om jag inte är något stort fan av dylika tillställningar, så har YouTube en bra bit kvar att gå innan man ens kommer i närheten av MTV:s proffsighet.

YouTube Music Awards var, och det sa de även i direktsändning, helt utan manus och även om det kanske låter intressant på pappret så resulterade det hela i en väldigt pajjig tillställning. De bägge värdarna, Musikern Reggie Watts samt skådespelaren Jason Schwartzman, hade inte en aning om vad de skulle säga och nästan inte heller någon koll på vad som över huvud taget skedde. Bland annat så tappade man bort ett av kuverten när vinnaren i en av kategorierna presenterades.

Artistframträdandena funkade helt ok men inramningen och de konstiga inslagen där man bland annat lät mer eller mindre nyfödda bebisar hänga på programledarna gjorde att det hela kändes som en dålig version av jackass för 5 till 7-åringar. Jag satt och slökollade i cirka 90 minuter och sen lade jag ner.

Vill ni läsa lite mer om vinnarna på YouTube Music Awards så har vi skrivit lite om dem på Tjock på länken nedan.

Webb, YouTube, streaming, tävlingar, musik, youtube music award

I natt är det YouTube Music Award
Men redan nu är det nedräkning

I natt är det dags för YouTubes årliga musikgala YouTube Music Award (YTMA) och där kommer man att dela ut lite priser och visa uppträdanden från diverse artister. Galan leds av komikern Reggie Watts samt skådespelaren Jason Schwartzman och på scen kommer vi bland annat att få se Lady Gaga, Eminem samt Arcade Fire. I videon ovan är det nedräkning till YTMA börjar och där visas sändningar där artister framträder live i bland annat Seoul, Moskva, Rio de Janeiro samt London. Midnatt svensk tid kickar YouTube Music Award igång i filmen ovan eller på länken nedan. Tumnagel
37.0°
0
30.7° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 4 nov 2013, 10:17
YouTube Music Award 2013 En ganska så risig tillställning
30.7°
0