Länge leve vintern!

Bil / Carspotting

Det svenska skidesset Jon Olssons fläskiga Lamborghini Murcielago LP 670-4 SV stod parkerad i Åre så James passade givetvis på att plåta lite. Komplett med takbox, solas-orangelackade detaljer och helt folierad i kolfiberlook är den ju inte diskret direkt. Syns man inte så finns man inte heter det väl...

I bakgrunden ser vi även fotografens bil för stunden, Porsche Panamera Turbo, dubbelspott med andra ord!

Android Wear-klocka från Huawei

Android / Hårdvara

Denna bild föreställer en presentation som Huawei hade här om dagen och med den kommer lite information om vad de kommer att presentera på årets Mobile World Congress.

Bland annat så kommer de att presentera nya tablets men det mest intressanta är vad ni kan läsa uppe till höger, att de kommer att släppa en Android Wear-klocka. Mycket mer information än så finns det inte men vad tror ni om en klocka från Huawei?

www.pocket-lint.com +

Lanseringstrailern för nyversionen av Fahrenheit

Spel / Multiplattform

Igår släpptes nyversionen av Fahrenheit till Windows, Linux, Mac och iOS och i samband med det fick vi också tillgång till en lanseringstrailer. Den här versionen av Fahrenheit ska vara i full HD men vid en första anblick ser det inte ut som om speciellt mycket har förändrats rent grafiskt vilket är något av en besvikelse. Jag skulle dock ändå rekommendera en genomspelning om ni aldrig har kört det förut.

Steam kostar spelet 8,99 pund och på iTunes 95 kronor.

Tumblrs administrationsgränssnitt uppdaterat

Webb / Tjänster

Mikrobloggen Tumblr har uppdaterat sitt administrationsgränssnitt med lite nya funktioner som framför allt gör det lite enklare för dem som vill skriva lite längre bloggposter på sin tumblr.

Det ska nu bli enklare att lägga till videoklipp eller bilder medan man skriver med hjälp av en funktion (se bild ovan) som gör det möjligt att enkelt lägga in media var som helst i texten man skriver. Det så kallade WYSIWYG (What You See Is What You Get) ska även det ha förbättrats så att man medan man skriver ser exakt hur inlägget kommer att se ut när det publiceras.

I samband med den här uppdateringen har man även uppdaterat sina appar till iOS och Android. Uppdateringarna och apparna har börjat rulla ut till användare i detta nu och borde ha nått alla inom några dagar.

staff.tumblr.com +

Två nya LEGO-spel offentliggjorda

Spel / Multiplattform

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games och The LEGO Group tillkännagav i dag två nya LEGO-spel. Dessa spel är LEGO Jurassic World och LEGO Marvel’s Avengers.

LEGO Jurassic World följer handlingen från Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III och kommande Jurassic World. LEGO Jurassic World släpps till Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS och Windows.

I LEGO Marvel’s Avengers får man spela händelserna från The Avengers och Avengers: Age of Ultron. Även detta spel kommer släppas till ovannämnda konsoler men inte förrän under hösten.

twitter.com +

En närmare titt på SHIELD Helicarrier-byggsatsen

Pryl / Övrigt

Wall Street Journal bjuder på några bilder som visar LEGOs nya SHIELD Helicarrier-byggsats. 2 996 LEGO-bitar innehåller byggsatsen och färdigbyggd är den 78 centimeter lång samt 43 centimeter bred.

Prislappen ligger just nu på 349,99 dollar och kommer börja säljas i butik under mars månad.

www.wsj.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen