Trailer för Kong: Skull Island
King Kong! 
47.0°
+
André Stray
0
Trailer för King Arthur: Legend of the Sword
Otecknad version av Svärdet i Stenen 
47.5°
+
André Stray
0
Ny trailer för Fantastic Beasts and Where to Find Them
Magiska monster är lösa i New York 
45.8°
+
André Stray
0
Super-Fan Builds bygger DeLorean-bubbelpool
Brandon fick något nytt på sin uppfart 
72kg
+
Bobby Green
Sponsrat inlägg
Det här händer med Xbox One!
Se Phil Spencer prata framtid 
Annons
+
Första trailern för Lego Batman
Will Arnett spelar tramsig Läderlappen 
46.3°
+
André Stray
0
Ny trailer för Doctor Strange
Benedict Cumberbatch tränar magimusklerna 
Spoiler!
44.1°
+
André Stray
0
Rolig magiker hos Penn & Teller
Kyle Eschen får med sig skratten 
197kg
+
Bobby Green

MKBHD tar en titt på Lightninghörlurar

Vilka är egentligen bäst?

Ett av de mest omfattande ryktena kring iPhone 7 är att den nya telefonen kommer skeppas utan hörlursuttag. Om det är sant så kommer alla dina hörlurar med 3,5mm-kontakt vara oanvändbara om du inte köper en adapter. Eller så kan du kasta in dig i djungeln som kallas för Lightninghörlursmarknaden och för att guida dig har MKBHD släppt en video där han testar ett par sådana.

youtube.com +

Läckt bild visar baksidan på iPhone 7

Större kamera och få antennlinjer

Foto: Nowhere Else

Ytterligare en bild på kommande iPhone 7 från Apple har läckt och på bilden får vi se telefonens baksida som visar att telefonen kommer ha en betydligt större kamerasensor än tidigare och hela baksidan kommer vara av aluminium utan några antennränder som stör.

Telefonen kommer officiellt visas upp under Apples hårdvaruevent som troligtvis kommer gå av stapeln i september.

techcrunch.com +

Apple kommer att använda iPhone för att öka organdonation

Kommer som funktion i Apple Health till hösten

Apple har inlett ett samarbete med organisationnen Donate Life America som syftar till att göra det enklare för amerikaner att anmäla sig till Donate Life Americas organdonationsprogram.

Det är i samband med att man släpper iOS 10 till hösten som man kommer att implementera en funktion i appen Apple Health där användare kan anmäla sig som organdonatorer. David Fleming, VD och ordförande i Donate Life America, säger i ett pressmeddelande:
"On average, one person dies every hour in the United States waiting for an organ transplant because the demand for lifesaving transplants far exceeds the available supply of organs — and one donor can save as many as eight lives. By working with Apple to bring the National Donate Life Registry to the Health app on iPhone, we’re making it easier for people to find out about organ, eye and tissue donation and quickly register. This is a huge step forward that will ultimately help save lives."
Huruvida Apple planerar liknande samarbeten med organdonations-organisationer internationellt finns det inga uppgifter om.

businesswire.com +

iPhone 7 ryktas skippa 16GB-modellen

På tiden!

En iPhone 6s som släpptes med 16GB lagring.
Foto: Roger Åberg

Apple har sedan urminnes tider släppt iPhone-enheter med 16GB lagring, vilket var acceptabelt för några år sedan, men nu för tiden är det på tok för lite lagringsutrymme. Enligt ett nytt rykte kommer Apple skippa 16GB-versionen av iPhone 7 och i stället kommer telefonen börja på 32GB.

Om Apple följer sitt eget releaseschema så kommer företaget troligtvis visa upp den nya iPhone 7 i september.

theverge.com +

Läckta bilder visar iPhone 7 med större kamerasensor

Och fler högtalarhål

Ett gäng nya bilder har läckt på den kommande iPhone 7 som visar att en version av telefonen kommer vara utrustad med en större kamerasensor och i stället för ett uttag för hörlurar kommer telefonen vara utrustad med en till högtalare.


thenextweb.com +

Sandisk släpper skal som dubbeljobbar som lagring

Smidigt skal till iPhone 6s

Letar du efter ett nytt flådigt skal till din iPhone? Då kanske du borde ta en titt på Sandisk iXpand Memory Case. För det första så skyddar skalet från diverse stötar och fall men gör det även möjligt för dig att öka lagringen på telefonen. Fäster du skalet på telefonen får du tillgång till skalets lagring via appen som du kan använda för att föra över och titta på diverse bilder och videor. I Sandisk-appen kan du även ställa in så att bilder och videor läggs över på Sandisk-skalet automatiskt.

Sandisk iXpand Memory Case finns tillgängligt i storlekarna 32, 64 och 128GB och kostar mellan 60 och 130 dollar. Sandisk säljer även ett batteripack på 1900mAh som du kan fästa på skalets baksida för 40 dollar.

gizmodo.com +

Rykte iPhone 7 kanske kommer ha hörlursuttag ändå

Sluta lek med våra känslor

Ett par hörlurar.

I höst kommer Apple som vanligt visa upp en ny iPhone och det har som vanligt ryktats en hel del om hur telefonen kommer se ut. I år har det ryktats om att en rätt drastisk ändring kommer att ske, nämligen att Apple kommer plocka bort hörlursuttaget och i stället köra ljud via Bluetooth eller Lightningkontakten.

Vi har praktiskt taget accepterat detta faktum, men nu har en iPhone-lagare i Kina berättat att han fått in komponenter till iPhone 7 som pekar på att telefonen kommer vara utrustad med hörlursuttag ändå. Utöver det meddelar iPhone-lagaren att telefonen kommer vara utrustad med hållare för två simkort, vilket är rätt trevligt.

Huruvida detta stämmer eller ej är för tillfället okänt, men det kanske är bäst att spara dina 3,5mm-lurar ett tag till i alla fall.

engadget.com +