master

Ett flygplan fullt med iPhone 6

iPhone / Hårdvara
Amerikanarna får ju sina iPhone 6:or på fredag och nu är de på väg från Kina till USA. Bilden ovan är tagen av en medlem på MacRumors som jobbar med att skeppa saker, som jag fattar det är han piloten.
"Yep, that's what I do. I fly stuff. Privileged to be a small part of the Apple supply chain. Just landed a 747 full of iPhone 6's in Anchorage. Another crew will take the airplane on to Chicago. It'll be on the ground at O'hare about 9am Sept. 15. I gave it a little extra gas coming over the Pacific, just to get them here a little quicker. You're welcome "
Så snart är de i USA och om ytterligare en vecka här i Sverige.
forums.macrumors.com +

Förköp av iPhone 6 startar på fredag i Sverige

iPhone / Hårdvara
Förköpet av iPhone 6 och 6 Plus startade för några dagar sedan i staterna och på fredag är det vår tur. Då börjar operatörerna med förköp inför lanseringen som är en vecka efter.

Exakt hur du gör för att förköpa hos Telia finns på länken nedan.
blogg.telia.se +

Apple sålde 4 miljoner iPhone 6 på 24 timmar

iPhone / Hårdvara
Att Apple krängde en herrans massa iPhones de första timmarna på förbokningen var solklart men hur många sålde man? Nu har Apple gått ut med förbokningssiffrorna och man kom upp i fyra miljoner beställningar under det första dygnet - det är 46 per sekund.

De flesta av de som förbokade kommer att få sin telefon från och med fredag men eftersom trycket var så högt får en del vänta ända in i oktober. Det kommer dock att finnas ett gäng telefoner att köpa även när den släpps på fredag.

Här i Sverige släpps telefonen nästa fredag, det vill säga 26:e september.
www.apple.com +

iOS: Goblin Sword jagar monster på App Store

iPhone / Spel
Goblin Sword är ett actionplattformsspel med RPG-inslag. I spelet skall du försvara din stad emot invaderande monster, samla på saker, undvika farliga fällor och besegra ett antal bossar innan du slutligen får möta den onda trollkarlen som ligger bakom allt. Småkul minst sagt och mycket prisvärt! [iOS (7kr)]

youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iPhone 6 slår förbokningsrekord

iPhone / Hårdvara
Tidigare i dag så började man kunna förboka iPhone 6 och storebrodern iPhone 6 Plus och även om det verkade lite struligt i början så verkar en herrans massa människor kunna boka sin iPhone under dagen - så många att leveranstiderna för iPhone 6 Plus är nu uppe i 3-4 veckor.

Enligt AT&T talesman Mark Siegel har efterfrågan varit större än de senaste två åren. Enligt Apple har förhandsbokningarna kommit in i rekordantal men man vill inte berätta hur många - ännu.
recode.net +

Hade du velat ha en iPhone i samma stil som Watch?

iPhone / Hårdvara
En användare på Designer News (bra nyhetskälla för designnörden) har snickrat ihop en iPhone som har samma stil som Watch. Och resultatet blev faktiskt lite sexigt - eller vad tycker ni?
news.layervault.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen