master

iOS/Android: Angry Birds Stella släpps den 4e september

iPhone / Spel
Rovio får tillökning i fågelholken i nästa månad. Angry Birds Stella innehåller ett helt nytt gäng tjejpippifåglar och en ung herrfågel vid namn Luca. Vi vet ännu inte riktigt hur spelet kommet att spela men gissningsvis blir det fysikaction som i originalet. Den 4e september vet vi med säkerhet.
youtube.com +

iOS: Deep Under the Sky flög in på App Store idag

iPhone / Spel
I Deep Under the Sky får du en åktripp med betoning på tripp. Spelet är verkligen fascinerande att se på och bakom det finns två personer från två andra kända spel, Pineapple Smash Crew (steam) och Incredipede (mobil).

I spelet styr du en tjusig manet genom psykedeliska världar som faktiskt är luftrummet över planeten Venus, tänka sig. Maneten är enkel att styra med bara en knapp men det betyder inte att det är lätt att navigera över Venus. [iOS (22kr)]
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS: Nytt på App Store idag: Ace Ferrara And The Dino Menace

iPhone / Spel
Ace Ferrara And The Dino Menace är ett rymdäventyr med influenser ifrån tecknat 80tal. Här hotas mänskligheten av dinosaurier från yttre rymden och bara Proton Riders, superpiloterna, kan rädda den.

Ace Ferrara är den nya killen på Proton Riders flaggskepp Discordia. I rollen som Ace möter du märkliga figurer på ditt skepp och du strävar efter att bli en superpilot själv en dag.

Spelet har 23 actionfyllda uppdrag där du attackera stora flottor, navigerar genom minfält och möter fiender i 1v1-fajter. [iOS (15kr)]
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS/Android: Flappy Birds på höjden

iPhone / Spel
Dong Nguyens nya spel, Swing Copters, dök idag upp för iOS och Android. Spelet sägs vara lika svårt som Flappy Bird och går ut på flyga uppåt igenom portar med en svårtstyrd helikopter. [iOS (gratis)] [Google Play (gratis)]

Se lite gameplay från spelet

iOS: Vi kollar på ny The Firm till iOS

iPhone / Spel
The Firm är ett relativt enkelt spel som handlar om att handla med aktier. Gröna aktier som är på väg uppåt skall man köpa, annars inte. Och så finns det röda aktier som fungerar tvärtom och skall säljas när de pekar uppåt.

Självklart blir det här utmanande för hjärnan men beslutet att köpa/inte köpa måste ske blixtsnabbt annars blir du snabbt avskedad. Avskedad lär du bli oavsett men försök få ihop så mycket pengar du kan innan du tvingas söka om jobbet. [iOS (7kr)]
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS: Mikey Boots dyker upp i september

iPhone / Spel
Efter de två första spelen Mikey Shorts och Mikey Hooks kommer snart ett tredje spel som heter Mikey Boots. Mikey flyger av sig själv genom olika banor och allt du behöver göra är att peta på skärmen för att stiga och inte peta för att sjunka. Enkelt som en plätt? Vi får se i september.
youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen