iOS: Bonsai Slice släpps på torsdag

iPhone / Spel
Kommande spelet Bonsai Slice visar upp ett nytt sätt att klyva saker på. Istället för att svepa med fingret på skärmen som vi är vana vid skall du hantera din iOS-pryl som ett svärd. Bansai!!

Spelet utnyttjar alltså enhetens gyroskop så spelupplevelsen blir i 3D så att säga. Bonsai Slice ser rätt skojigt ut men man bör nog vara lite aktsam om/när man blir lite slirig i handflatorna. Bansajajaj!!
toucharcade.com +

iOS/Android: Injustice: Gods Among Us får snart multiplayer

iPhone / Spel
Fans av fajtingspelet Injustice: Gods Among Us [iOS] [Android] har nog sedan spelet släpptes för ett år sedan haft multiplayer högst på önskelistan. Nu har NetherRealm Studios en stor uppgradering på gång som förutom detta också har en massa nya spelkaraktärer.

Det ser ut som om uppdateringen kommer till iOS först av videon att döma och troligen redan nu på torsdag. I videon ovan från WonderCon i Anaheim ser vi även lite annat DC-relaterat som hände på konventet.
youtube.com +

iOS: Unpossible har snurrat in på App Store

iPhone / Spel
Det mycket utmanande spelet Unpossible testar din fingerfärdighet, dina reflexer och faktiskt också ditt minne. Det första spelläget är bara normalsvårt. Klara 60 sekunder här och du låser upp banans Futile-läge. Efter ytterligare 60 sekunder i detta läge återstår bara det supersvåra Ultra-läget. [iOS (15kr)]
youtube.com +

iOS: Hitman Go:s nästa stopp: App Store

iPhone / Spel
Square Enix har gjort en pusslig variant av sitt Hitman-spel och släppt detta till iOS. Hitman Go är ett turbaserat strategispel där tanken är att du skall förflytta din gubbe, 47an, till banans utgång och samtidigt undanröja lite folk på vägen. Nytta och nöje.

Spelet är till en början en söndagspromenad men blir ganska snart en klurig vandring. Som vanligt skall din Hitman helst inte upptäckas för att lyckas med sitt uppdrag, så det gäller att gå varsamt fram och lura dina offer ibland med de olika hjälpmedel som finns i spelet.

Hitman Go är hur som helst riktigt snyggt att se på och går att ladda hem här: iOS (38kr)
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS/Android: Blizzards Hearthstone är nu släppt till iPad

iPhone / Spel
Hearthstone: Heroes of Warcraft, Blizzards samlarkortspel, finns nu att ladda hem till iPaden. Sedan släppet till PC förra månaden och softlaunchen till iPad nyligen har mer än 10 miljoner konton skapats för spelet.

I spelet kopplar du alltså upp dig till Battle.net och kan övningsfajtas emot Warcraft-kändisar som Thrall, Uther och Gul’dan. Här finns en Arena där du kan ställa upp i online-tävlingar med fina priser. Nya kort till leken går att få tag i genom "köp i spelet", vinna fajter och faktiskt, genom att själv tillverka dom.

Spelet kommer även till iPhone och Android lite senare i år. [iPad (gratis)]
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS: Två noll- och en sjukrona på App Store

iPhone / Spel
Horn är ett stort actionäventyr som påminner lite om Infinity Blade i fajtandet. Din by och faktiskt hela landet har drabbats av en förbannelse som förvandlat människor till monster. Besegra dessa monster och lös pussel för att rädda denna värld.
iOS (gratis)Se Trailer!

Help Me Fly är ett skojigt pusselspel där du skall koppla samman ett batteri med ett flygplan för att det skall flyga. I banorna finns även stjärnor som gör pusslandet än mer utmanande att lyckas med.
iOS (gratis)Se Gameplay!

Frozen Synapse är ett simultant turbaserat strategispel till iPaden. Du och din enhet har 55 uppdrag i enspelarläget och i multiplayern finns det fem olika spellägen. Riktigt annorlunda snyggt!
iPad (7kr)Se Trailer!
bloggportalen