iOS: Unpossible har snurrat in på App Store

iPhone / Spel
Det mycket utmanande spelet Unpossible testar din fingerfärdighet, dina reflexer och faktiskt också ditt minne. Det första spelläget är bara normalsvårt. Klara 60 sekunder här och du låser upp banans Futile-läge. Efter ytterligare 60 sekunder i detta läge återstår bara det supersvåra Ultra-läget. [iOS (15kr)]
youtube.com +

iOS: Hitman Go:s nästa stopp: App Store

iPhone / Spel
Square Enix har gjort en pusslig variant av sitt Hitman-spel och släppt detta till iOS. Hitman Go är ett turbaserat strategispel där tanken är att du skall förflytta din gubbe, 47an, till banans utgång och samtidigt undanröja lite folk på vägen. Nytta och nöje.

Spelet är till en början en söndagspromenad men blir ganska snart en klurig vandring. Som vanligt skall din Hitman helst inte upptäckas för att lyckas med sitt uppdrag, så det gäller att gå varsamt fram och lura dina offer ibland med de olika hjälpmedel som finns i spelet.

Hitman Go är hur som helst riktigt snyggt att se på och går att ladda hem här: iOS (38kr)
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS/Android: Blizzards Hearthstone är nu släppt till iPad

iPhone / Spel
Hearthstone: Heroes of Warcraft, Blizzards samlarkortspel, finns nu att ladda hem till iPaden. Sedan släppet till PC förra månaden och softlaunchen till iPad nyligen har mer än 10 miljoner konton skapats för spelet.

I spelet kopplar du alltså upp dig till Battle.net och kan övningsfajtas emot Warcraft-kändisar som Thrall, Uther och Gul’dan. Här finns en Arena där du kan ställa upp i online-tävlingar med fina priser. Nya kort till leken går att få tag i genom "köp i spelet", vinna fajter och faktiskt, genom att själv tillverka dom.

Spelet kommer även till iPhone och Android lite senare i år. [iPad (gratis)]
youtube.com +

Se lite mer gameplay från spelet

iOS: Två noll- och en sjukrona på App Store

iPhone / Spel
Horn är ett stort actionäventyr som påminner lite om Infinity Blade i fajtandet. Din by och faktiskt hela landet har drabbats av en förbannelse som förvandlat människor till monster. Besegra dessa monster och lös pussel för att rädda denna värld.
iOS (gratis)Se Trailer!

Help Me Fly är ett skojigt pusselspel där du skall koppla samman ett batteri med ett flygplan för att det skall flyga. I banorna finns även stjärnor som gör pusslandet än mer utmanande att lyckas med.
iOS (gratis)Se Gameplay!

Frozen Synapse är ett simultant turbaserat strategispel till iPaden. Du och din enhet har 55 uppdrag i enspelarläget och i multiplayern finns det fem olika spellägen. Riktigt annorlunda snyggt!
iPad (7kr)Se Trailer!

iOS: Wayward Souls släpps nästa vecka

iPhone / Spel
Rocketcat Games har släppt en hel radda bra Hook-spel och har verkligen jobbat länge med sitt kommande spel, Wayward Souls. Om en vecka kan vi ladda hem denna dungeon crawler i vilken du väljer en av sex karaktärer, skapar ny utrustning och kastar dödliga spells på både zombies och goblins.

Rocketcat Games kommer att prova ett nytt sätt att prissätta spelet. Man börjar på $5 för att efter varje stor uppdatering av spelet (tre planerade) höja priset med en dollar. Detta för att belöna tidiga köpare av spelet och slippa ha uppdateringspriser inne i spelet.
toucharcade.com +

Hör Rocketcat Games berätta om spelet

iOS/Android: Age of Empires snart till mobiler?

iPhone / Spel
Redan förra sommaren rapporterade vi om att Microsoft ville släppa Age of Empires till mobiler. Inget hände då men nu verkar det som AoE kan vara på gång igen. Age of Empires: World Domination heter ett spel som utvecklas just nu till iOS, Android och Windows av KLab för att släppas senare i sommar.

Frågan är dock om spelet är vad vi spelare längtat efter. Trailern är inte helt övertygande. Låt oss hoppas spelupplevelsen blir desto starkare så att lite udda grafik inte spelar någon roll. Men erkänn att häströrelserna är fascinerande!
www.joystiq.com +
bloggportalen