master

iOS Nytt på App Store: Woah Dave!

iPhone / Spel
Sugen på ett retroplattformsspel i arkadformat för iPhonen? Woah Dave! kan nog stilla det behovet. Spelet släpptes till iOS idag och skall komma till Android med som det ser ut. Okänt när dock.

I spelet skall du hjälpa Dave att överleva en invasion av utomjordingar och fylla hans fickor med mynt. Till din hjälp har du alien-ägg, döskallebomber och explosiva WOAH-block. Kontrollerna, om man inte använder MFI-hjälpmedel som stöds, skall enligt rykten vara bra. [iOS (15kr)]
woahdave.com +

Läs mer...

iOS Drift'n'Drive har kört in på App Store

iPhone / Spel
Drift'n'Drive är en vertikal racer sedd uppifrån som ser ganska skojig ut. Spelets banor genereras slumpmässigt och du kör emot AI-bilar i ganska korta lopp i karriärläget. Din bil går att uppgradera i spelet och det går att spela flera personer på samma skärm. En Time Attack finns också med global topplista. iOS8 krävs. [iOS (15kr)]
www.gimblll.com +

iOS Run Sackboy! Run! släppt idag

iPhone / Spel
Sackboy, den lilla stickade hjälten ifrån LittleBigPlanet, går nu att springa med hur länge som helst på din iOS-pryl. Run Sackboy! Run! är planerat att släppas till Android också vad jag vet men jag har inte sett spelet på Google Play ännu. Om det också släppts till PS Vita idag har jag ingen koll på.

I spelet skall du alltså springa för att komma undan Goo och tjurige Negativitron! Tre trevliga världar finns. Men du kan även skaffa exklusiva dräkter för din Sackboy, samla klistermärken och lås upp priser. Tanken är också att du skall utmana och tävla mot dina vänner.

Run SackBoy! Run! är gratis att ladda ner och kan spelas utan att man behöver köpa grejor, men vissa speldetaljer som Save Me Hearts kan införskaffas genom IAP. [iOS (gratis)]

Läs mer...

The Longest Journey finns snart på svenska iPhones

iPhone / Spel
Att inledningen av ett citat från Dag Hammarskjöld skulle bli namnet på ett mycket populärt norskt pek- och klickaäventyr till PC kanske det inte är så många som vet. The Longest Journey släpptes år 2000 och det har nu dykt upp i spelhyllorna på App Store i Australien och Nya Zeeland.

I spelet följer man April Ryan, en ung konststuderande som upptäcker att det finns något mer i världen än vad som först kan anas. Aprils långa resa, den längsta i hennes liv, kan börja. Låt oss hoppas mjuksläppet "down under" bara vara en vecka och att vi kan få lägga pekfingrarna på The Longest Journey Remastered redan nästa vecka.

Den som vill se lite mer gameplay följer hoppet nedan.

Läs mer...

iOS Warhammer 40,000: Space Wolf finns nu till iOS

iPhone / Spel
Ett nytt Warhammer-spel har anlänt. Warhammer 40,000: Space Wolf har utvecklats av Herocraft och är ett turbaserat strategispel där du även samlar på kort. Spelet är lite i samma stil som Metal Gear Acid som kom till PSPn för 10 år sedan. Space Wolf är gratis och värt att prova på. [App Store]
toucharcade.com +

Läs mer...

iPhone 6 Plus säljer bättre än väntat

iPhone / Hårdvara
T-Mobiles VD John Legere har nyligen gått ut med lite information om hur iPhone-försäljningen hos företaget har sett ut och det med lite överraskande fakta. John själv har blivit förvånad över hur många som varit intresserade av den större versionen av iPhone, det vill säga iPhone 6 Plus då den sålt ungefär dubbelt så mycket som T-Mobile trodde.

De trodde att fördelningen av iPhone-försäljningen mellan de två telefonerna skulle ligga på runt 75 procent vanliga iPhone 6 och 25 procent iPhone 6 Plus. Nu efter att telefonerna har sålts ett tag så har det dock visat sig att nästan 45 procent av försäljningen består av iPhone 6 Plus vilket är bra mycket mer än vad de trodde.
www.geeky-gadgets.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen