Musikvideo till låt återskapas varje gång någon tittar på den

Midnight Oil med Shakin Chains

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Artificiell intelligens

Det brittiska bandet Shakin Chains experimenterade lite när man skulle ta fram en musikvideo till sin låt Midnight Oil vilket innebär att det skapas en ny helt unik musikvideo varje gång någon tittar på den.

Det hela fungerar genom att ett program söker efter vissa fördefinierade nyckelord och fraser som resulterar i olika bildmaterial. Detta material sätts sedan ihop till den unika videon. Exakt vilka sökord och fraser som programmet söker efter ville inte bandet uppge förutom att en av fraserna var "Black Friday Fights".

Vill ni se er egen unika version av Midnight Oil så hoppa vidare på länken nedan.

via creators.vice.com midnightoilfilm.com +

Amazon överväger satsning på möbelaffärer med AR

Kolla om möblerna passar innan du handlar

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Förstärkt verklighet

Skulle det inte vara toppen om det går att se direkt i affären hur den där soffan skulle passa in i det egna vardagsrummet? Just det här kan bli ett nytt affärskoncept för Amazon. Återförsäljaren funderar på att satsa på möbelaffärer där besökare ska kunna använda förstärkt eller virtuell verklighet för att se hur möblerna passar in i hemmet.

Än så länge undersöker Amazon bara konceptet. Det innebär med andra ord inte att AR-affärer kommer att bli verklighet. Men tanken är intressant och om inte Amazon gör det finns det säkert stor chans att någon annan plockar upp idén för framtiden.

I videon ovan kan ni se ett liknande koncept som IKEA körde för några år sedan där man använde deras katalogapp för att se hur möblerna såg ut i hemmet.

engadget.com +

Movado visar upp smartklocka

Movado Connect ser rätt normal ut

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Klockor

Movado är den senaste klocktillverkaren som hoppat på smartwatch-tåget och under den pågående klockmässan Baselworld 2017 i Schweiz så visade man upp sin smartklocka Movado Connect.

Klockan kör Android Wear 2.0 och kommer med 100 stycken utbytbara digitala urtavlor. Dessa urtavlor ska vara varianter på Movados klassiska design med en punkt högst på klockan. Ni kan se två olika varianter på bilderna ovan och nedan.

Movado Connect släpps med fem olika varianter av armband till hösten. Priserna kommer att starta på cirka 500 dollar.

via wareable.com movado.com +

Snubbe bygger nerfvapen som skjuter pilar i överljudshastighet

Stå inte i vägen

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Leksaker

YouTube Giaco Whatever är precis som André är på Feber besatt av Nerfvapen även om Giacos intresse verkar vara något större än Andrés.

I den här videon kan ni kolla in vad som händer när Giaco skjuter iväg en nerfpil i Mach 2,3-hastighet. Det motsvarar lit över 2800 kilometer i timman och man gör nog säkrast i att inte stå i vägen när den här nerfkanonen avfyras.

I videon nedan kan ni kolla in lite mer om Giacos nerfkanon.

youtube.com +

Hugo Boss och Tommy Hilfiger släpper smartklockor

Modegiganter goes Android Wear

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Klockor

Modeföretagen Hugo Boss och Tommy Hilfiger är de senaste företagen som visat upp smartklockor på den pågående klockmässan Baselworld 2017 i Schweiz.

Hugo Boss klocka kallas för Touch (bild ovan) medan Tommy Hilfiger döpt sin smartklocka till det något mindre sexiga TH24/7You (se bild nedan). Exakta specifikationer för klockorna är inte kända för tillfället men båda modellerna kommer att köra Android Wear 2.0.

Många av elektronikföretagen som ursprungligen började tillverka smartklockor verkar ligga rätt lågt nu för tiden så det ska bli intressant att se om modeföretag som Hugo Boss, Tommy Hilfiger och andra till slut kan ge smartklockan sitt genomslag. Något som inte ens Apple har lyckats med hittills.

Hugo Boss Touch kommer att kosta runt 400 dollar medan Tommy Hilfiger TH24/7You kommer att kosta runt 300 dollar.

via theverge.com wareable.com +
Nördiga tiki-muggar
Exotiska drinkar i snygg förpackning 
151kg
+
Roger Åberg
Snygga hjälmar från Hedon
Ser mycket sköna ut också! 
122kg
+
Roger Åberg
Gorillaz släpper ny fantastisk video!
Här var det tecknat! 
165kg
+
Roger Åberg