Honor släpper aktivitetsarmband för 250 kronor

Men kommer det hit?

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Mojänger

Aktivitetsarmband är kanske inte det hetaste på planeten just nu men om man skulle vara sugen på ett hade nya A2 från Honor varit intressant. A2 har stegräknare, sömntracker, påminnelse så att du inte sitter still för mycket och pulsmätare. Allt för motsvarande 250 kronor.

Problemet är att det ser bara ut som att det bara kommer att säljas i Kina. Bummer.

Gör din egen självbalanserande robot

Roligt Arduino-projekt

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Mojänger

När Segway kom var det helt sjukt att göra en pryl som balanserade sig själv. I dag är det inte riktigt lika unikt men fortfarande spännande. I det här DIY-projektet bygger Joop Brokking en självbalanserande robot som baseras på en Arduino. Resultatet kallar han för Your Arduino Balancing Robot (YABR).

Alla ritningar och alla andra instruktioner du behöver finns på länken nedan.

Nu kan du se om en emoji trendar

För den som är nervös att vara otrendig

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Mojänger

Som allting annat går det trender i emojis. Emojipedia.org har nu lagt till en funktion där man på varje emojis sida kan se hur emojin trendar. Så att man inte råkar använda en emoji som är helt ute. Hur skulle det se ut...

Test av Google Jamboard

Den digitala whiteboarden

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Mojänger

Vi skrev nyss om att Google har börjat sälja sin Jamboard. The Verge har nu testat produkten och testat om det är något att ha. Den korta versionen är väl att det är lite coolt men prislappen är nog bara motiverbar för företag med för mycket pengar på fickan.

Sennheiser släpper hyllning till Pink Floyd

Lurar för dig som diggar gruppen

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Hörlurar

Om man gillar Pink Floyd så gör de tillsammans med Sennheiser en utställning i London just nu fram till oktober. För att fira detta har Sennheiser tagit fram en version av sin Momentum Wireless-lur som man kallar för HD 1Wireless edition Pink Floyd. Precis som den trådlösa versionen av Momentum kostar denna 4200 kronor.

Någon som är i behov av en anti-energidryck?
Varva ned 
121kg
+
Bobby Green
Knasig video om att lära sig simma
Med en uppblåsbar pool 
109kg
+
Bobby Green
En låt om att rappare bara mumlar nu för tiden
Parodi på Kendrick Lamars Humble 
135kg
+
Bobby Green