Svenskar skickar upp en munk i rymden

Vetenskap / Rymden

Förra veckan skickade ett gäng svenskar upp en munk i rymden med hjälp av en väderballong. Munkens resa började i Askim i Norge och färdades 32 kilometer rakt upp i luften där ballongen sprack. 5 timmar efter uppskjutningen landade munken i en sjö utanför Åmål.

youtube.com +

Red Hot Nickel Ball smälter jättegodis

Video / Intressant

Nu har det kommit en ny video från RHNB-gänget som visar vad som händer om man värmer upp en nickelboll och lägger den på en Jawbreaker-godis.

Bonusvideo nedan:

youtube.com +

Hund ute och går med pojke

Video / Djur

Här är ett kort klipp som filmats med en dashcam någonstans i Tjeckien och som synes verkar det inte som om pojken som är ute och rastar sin St. Bernardshund har full kontroll på sin hund.

youtube.com +

Gäng gör parodi-låt om SpaceX

Video / Humor

Allt vi behöver veta om verklighetens Iron Man - Elon Musk, får vi reda på i den här musikvideon av Cinesaurus som är en parodi på låten Uptown Funk från Mark Ronson och Bruno Mars.

www.autoevolution.com +

Legendarisk scen från Basic Instinct återskapas i Late Late Show

Video / TV

För någon dag sedan var Michael Douglas gäst på The Late Late Show med James Corden och passade under sin visit att spela in en remake av den klassiska bensärar-scenen från Basic Instinct. Fast med James Corden i stället för Sharon Stone.

youtube.com +

En snäll gorilla vill busa med zoo-besökare

Video / Djur

En familj besöker ett zoo och tar en titt på gorillorna som finns där. Besöket blir dock lite mer actionspäckat än väntat.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen