master

Apollos Hester kan vara världens mest positiva människa

Video / Vackert
Efter en match i amerikansk fotboll i fredags intervjuades Apollos Hester - en man som inte verkar ha några som helst bekymmer här i livet. Skönt att se.
devour.com +

Snubbe bygger glasspinnehus

Video / Imponerande
Ett time-lapse där man får se en snubbe bygga ett hus med hjälp av ett tusentals glasspinnar.
www.youtube.com +

John Oliver pratar Miss America

Video / TV
Klipp från kvällens avsnitt av Last Week Tonight with John Oliver där John Oliver pratar om det här med skönhetstävlingar.
www.youtube.com +

Snygg uppsägning

Video / Vackert
Här är en kort klipp från den amerikanska nyhetskanalen KTVA-TV där reportern Charlo Greene avslöjar att hon driver en cannabis-klubb för att därefter säga upp sig i direktsändning på ett sätt som säkert många av oss skulle vilja göra någon gång.

Den amerikanska delstaten Alaska kommer att rösta för en eventuell legalisering av marijuana, liknande den som redan röstats igenom i Washington och Colorado, den fjärde november.
www.adn.com +

Grodor tittar på maskar

Video / Djur
Klipp där några grodor får titta på lite mask-tv.
www.tastefullyoffensive.com +

Misslyckat frieri när ringen tappas i sjön

Video / Kul
Så här ligger det till, alla i trampbåten vet vad som ska ske; mannen ska fria till sin tjej. Man ser hur tjejerna fnissar och hur de andra männen försöker låtsas som ingenting. Stunden kommer när båten börjar närma sig stranden och där står ett gäng med folk med skyltar som bokstaverar "Will you marry me?"
Mannen tar fram en diamantring ur fickan och tjejen blir så exalterad att hon råkar smälla till hans hand. Ringen flyger överbord, ända ned till botten. Sedan är det bara ångest från och med där tills han som filmar bestämmer sig för att hjälpa till och stänger av kameran mitt i den obekväma tystnaden.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen