master

Ryska på motorcykel kastar skräp på folk som skräpar ner

Video / Vackert
Somliga har fortfarande inte förstått att man slänger skräp i soptunnor och papperskorgar - inte direkt ut på gatan. Den här mc-bruden i Ryssland ser till att ordningen upprätthålls och kastar helt enkelt tillbaks skräp på folk som skräpat ner.
youtube.com +

Willie från Simpsons tycker till om Skottland

Video / TV
I går postade vi ett klipp där John Oliver försöker förklara varför skottarna vill bli självständiga. I dag är det Willie från Simpsons tur att ta till orda, den här gången är det lite mer partiskt. Skulle man väl kunna säga.
youtube.com +

Hemlös snubbe raggar tjejer för att ha någonstans att sova

Video / Intressant
Här är en video där hemlöse Joe förklarar hur han ofta får tak över huvudet nattetid genom att ragga upp kvinnor som han kan sova och äta hos.

Dagarna tillbringar han med att tigga och han säger själv att han kan dra in runt motsvarande 1.000 svenska kronor en bra dag. Han säger vidare att han mellan tre till fyra dagar i veckan sover(?) hemma hos kvinnor han raggat upp på stan.

Videon ovan innehåller rätt ovårdat språk så sänk ljudet om ni inte vill att er omgivning ska höra.
via Expressen

youtube.com +

BASE jumping i Polen

Video / Övrigt
Några polska fallskärmshoppare klädde ut sig till präster så de kunde smuggla in sina fallskärmar in i landets högsta byggnad Kulturpalatset i Warszawa.
www.youtube.com +

Titta, de krockar!

Video / Dumheter
Det är lite oklart varifrån det här klippet, men herren på bilden verkar inte tycka att det är värt att avbryta intervjun för en liten krock.
youtube.com +

Katt skrämmer katt

Video / Djur
Kort klipp där en katt i påse skrämmer nästan livet ur en annan katt.
www.youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen