Kaosartad korsning

Video / Imponerande
Tycker du att din stad har några jobbiga korsningar där det är allmänt kaos? Ta i så fall en titt på denna video för min gissning är att denna korsning är värre. Men frågan är om det tar längre tid att åka igenom denna korsning än i en stor rondell eller om man monterade dit rödljus? Säkrare skulle det nog dock bli.
sploid.gizmodo.com +

Tänk sådana problem vissa människor har

Video / Humor
Har du problem med att skratta? Eller kanske tycker du att alla runt omkring dig är för smarta? I så fall har vi lösningen för dig, titta på videon ovan som är en sammanställning av alla problem vanliga människor har i vardagen om man får tro amerikanska TV-shop-reklamer.

Och om du tittar nu så så får du även denna video på köpet!
Så hur mycket tror du detta kostar? 100 kronor? 1000 kronor? Kanske till och med 10 000 kronor?! Nej, allt detta får du gratis! Förutom i Nebraska.
sploid.gizmodo.com +

Stora katter får mat

Video / Djur
Big Cat Rescue i Florida är en plats där man tar hand om vanvårdade eller övergivna kattdjur av den större modellen. I klippet ovan visar man hur det går till när alla dessa katter skall matas.

Bonuskatt nedan.
bigcatrescue.org +

Reklam för säkerhet i trafiken

Video / Reklamfilmer
Ännu en reklamfilm som försöker upplysa det här med att vi borde hålla ögonen på trafiken och inte störa den som kör.
www.youtube.com +

Brian Williams kör Gin & Juice

Sinnet / TV
NBC's nyhetsankare Brian Williams har vi tidigare sett rappa olika låtar. Här har Jimmy Fallon gjort det igen och nu får Brian ge sig på Gin & Juice.
youtube.com +

Dvärgschimpans grillar marshmallows

Video / Djur
Klipp från BBC-serien Monkey Planet där man får se när en dvärgschimpans gör upp en eld för att sedan grilla några marshmallows över elden.
www.youtube.com +
bloggportalen