Svävande bilar i Kina

Video / Intressant

Här är ett klipp som blev viralt i Kina för några dagar sedan då två minibussar och en bil till synes oförklarligt börjar höja sig från marken som ni kan se ovan.

Efter klippet blev viralt började man efterforska orsaken och det visade sig att en kabel hade fastnat i en bil som sopade bort grus från vägen och när sedan denna körde iväg spändes kabeln under de tre fordonen vilket gjorde att dessa lyfte från marken.

youtube.com +

Youtubeskojare luras med Kraften

Video / Kul

Precis som alla andra har Youtubeskojaren MagicofRahat fått Star Wars-sjukan och har nu gjort en video där han lurar folk med Kraften.

För övrigt har Star Wars: The Force Awakens premiär om 15 dagar.

youtube.com +

Tiger är vän med get

Video / Djur

Klipp från en rysk djurpark där en tiger har gått och fått en get som vän. Vissa djurparker matar sina rovdjur med andra levande djur så de behåller sitt jaktsinne och med det håller motivationen uppe. Geten här var tänkt att vara just en sådan godbit för tigern men den valde att bli polare med den istället.

Nat och Lo tar en titt på Project Loon

Video / Intressant

Nat och Lo från Google har släppt en ny video och den här gången får vi gå bakom kulisserna på Project Loon som ska ge internetlösa delar av världen tillgång till internet.

youtube.com +

Knatte spelar Chop Suey

Video / Imponerande

Femåriga Eduarda Henklein gillar det här med trummor och visar här upp sina färdigheter genom att spela med System of a Down-låten Chop Suey på just trummor.

Bonustrummor nedan.

Darth Vader spelar balalajka

Video / Musik

Klipp från Ryssland där Darth Vader försöker få in lite extra pengar till dödsstjärnebyggandet genom att spela lite musik på gatan.

Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen