Halo möter Call of Duty

Video / Kul

Vem skulle vinna. Master Chief eller ett gäng spelare i Call of Duty? Det är högst oklart om den här videon egentligen ger svar på den frågan. Men underhållande är det i alla fall.

  tack Superkonna youtube.com +

Katt låser in unge i skåp

Video / Djur

Att katter är smarta djur är allmänt känt. Att katter kan vara onda varelser är minst lika känt. I videon ovan ser ni en unge som klättrar in i ett skåp för att chilla en liten stund och katten verkar se detta som ett guldläge att göra sig av med ungen.

youtube.com +

Dwayne "The Rock" Johnson slår världsrekord

Video / Dumheter

När du kollar upp vem som är bäst i världen så kommer du inte hitta någon 14-årig Instagramkändis, utan Dwayne Johnson som i folkmun kallas för The Rock. Dwayne lyckades under 3 minuter ta inte mindre än 105 selfies under premiärvisningen av hans nya katastroffilm San Andreas.

Grattis Dwayne!

youtube.com +

Spana in The Mountain King

Video / Film

Här har vi Brandon Wus animerade kortfilm The Mountain King som handlar om en hjälpsam jätte som lär en självisk kung en läxa.

vimeo.com +

100 år av baddräktsmode

Video / Intressant

I takt med att åren gått har badkläderna för kvinnor blivit mindre och mindre. I den här videon får vi se hur modet på baddräkter sett ut de senaste 100 åren.

www.viralviralvideos.com +

Vetenskapligt korrekt Katthund

Video / Kul

Animation Domination High Def har släppt en ny video där vi får se hur det skulle vara om Nickelodeon-serien Katthund var snäppet verkligare.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen