Sexåring åker rullskridskor

Video / Imponerande
Gagan Satish från Indien är rätt vass på att åka rullskridskor och sträcka ut benen. Dessa två färdigheter passade han på att kombinera när han nyligen försökte åka rullskridskor under 39 bilar.
www.youtube.com +

Folk kommenterar iWatch

Video / TV
På den amerikanska pratshowen Jimmy Kimmel Live har man ibland ett segment där man lurar folk på stan och får dem att prata om saker som de inte har koll på. Nyligen var det dags igen och denna gång så visade man upp Apples nya smarta klocka, en klocka som egentligen var en billig Casio, och frågade vad de tyckte om den.
www.youtube.com +

Colin Furze bygger enorm fjärtmaskin

Video / Dumheter
Den galna brittiska uppfinnaren Colin Furze är i farten igen och denna gång så bygger han vad han tror är världens största och mest högljudda pruttmaskin och vi är beredda att hålla med. Uppfinningen bygger på en absurt stor typ av jetmotor som Colin senare ska montera in i ett par jätteskinkor för att ta till kusten och rikta mot Frankrike i hopp om att fransmännen kan höra Englands jätteprutt.

Kiss- och bajshumor när den är som bäst.
  tack Lajnuss

www.theverge.com +

Hemmabyggd stjärnmotor

Video / Imponerande
Arnold de Man (bästa namnet!) har plockat lite motordelar från en gammal Volkswagen Beetle och byggt sin alldeles egna stjärnmotor. Motorn har sju cylindrar och dubbla Solex-förgasare. Och ett riktigt härligt ljud.

Lätt något jag skulle vilja ha i trädgården. Om jag hade en trädgård.
jalopnik.com +

Assassin's Creed: Unity på riktigt

Video / Övrigt
För att marknadsföra det kommande Assassin's Creed-spelet, Assassin's Creed: Unity, har Ubisoft, tillsammans med Devin Supertramp, släppt det här klippet där några parkour-hoppare skuttar omkring i Paris.
www.youtube.com +

Avengers i 8-bitar

Video / Övrigt
8-bit Cinema är i farten igen och denna gång har man gjort en tv-spelversion av filmen The Avengers.
www.youtube.com +
bloggportalen