John Oliver snackar psykisk hälsa

Video / TV

Klipp från veckans avsnitt av Last Week Tonight with John Oliver där John pratar om det här med psykisk hälsa.

Skoghall firar ny bankomat

Video / Övrigt

När Swedbank la ner sitt kontor i Skoghall i våras hade Bankomat AB ingenstans att ha sin bankomat längre. Detta ledde till att det inte funnits en enda bankomat i Skoghall ett tag. Innan sommaren så erbjöd den lokala ICA-handlaren att husera en bankomat och för några dagar sedan sattes den i bruk.

Invigningen av denna nya bankomat firades så klart med dunder och brak.

youtube.com +

Lionel Messi reagerar på trailern för Ronaldo

Video / Sport

En av världens mest älskade fotbollsstjärnor, Lionel Messi, tittar här på trailern för Cristiano Ronaldo-filmen, Ronaldo.

Hajar blir matade med människoblod

Video / Djur

Vad tycker hajar egentligen om människoblod? I den här filmen får vi se två dykare som bjuder upp till fest för hajar med sitt eget blod och märker ganska snart att de inte är speciellt intresserade. När de däremot gör om samma test med fiskblod blir reaktionen en helt annan.

Disney-varianten av Star Wars: The Force Awakens

Video / Övrigt

När Disney köpte Stjärnornas krig från George Lucas var det säkert en och annan person som var orolig att nästa Stjärnornas krig-film skulle kunna se ut så här.

Promofilm för Ronda Rousey vs. Holly Holm

Video / Sport

Den 14 november kommer Holly Holm utmana Ronda Rousey i en match på UFC 193. Under helgen släppte man ett litet promoklipp inför denna match där man lite kort följer de två slagskämparnas uppväxt.

www.youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen