11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Kan du köra Battlefield 1 kommer du kunna köra Battlefield V EA släpper rekommenderade specs
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Kan du köra Battlefield 1 kommer du kunna köra Battlefield V

Var du en av de spelare som inte ballade ur när du såg Battlefield V-trailern på grund av kvinnliga inslag och faktiskt är pepp på spelet? Hatten av till dig för att du ser underhållning som underhållning och här kommer lite information om vad för hårdvara du måste ha för att kunna lira spelet.

Den här gången verkar utvecklarna inte ha gjort någon större uppgradering på Frostbite-motorn och om du kunde lira Battlefield 1 så kommer du kunna lira uppföljaren utan några problem. För att lira behöver du köra Intel Core i5-6600K eller AMD FX6350, Radeon HD7850 eller GTX 660 samt ha 8GB ram. Och en internetuppkoppling som kan hantera hastigheter på upp till 512 KBPS. That's it.

Fulla specsen hittar ni i faktarutan.

Spel, Nintendo, battlefield v, dice, ea
Visa System Requirements OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
Processor (AMD): AMD FX-6350
Processor (Intel): Core i5 6600K
Memory: 8GB RAM
Graphics card (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce® GTX 660 2GB
DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
Hard-drive space: 50GB
Battlefield V blir ett Andra världskriget-spel Verkar bli ett lovande tillskott i Battlefield-serien DICE och EA har under kvällen presenterat Battlefield V och inte helt oväntat kommer spelet utspela sig under Andra världskriget. Den här gången är det mycket fokus på gemensamt spelande och spelet kommer innehålla squads som bland annat kommer kunna återuppliva varandra, oavsett klass. I vanlig ordning kommer det finnas fyra olika klasser som du kommer kunna lira och levla upp, men det kommer även finnas specialklasser, eller Archetypes som DICE kallar det, som har en lite mer specialinriktning. Battlefield V kommer med fler spellägen. War Stories är singleplayer-läget och i det kommer vi få lira scenarion som vi inte fått uppleva i tidigare spel. Multiplayer-läget har fått två nya spellägen vid namn Combined Arms och Grand Operations. Combined Arms verkar vara lite tightare och mer taktiska strider där du tillsammans med tre andra spelare måste slåss mot motståndarlaget. I Grand Operations är det lite mer traditionellt Battlefield-strid med 64 spelare. Något som är riktigt trevligt är att spelet inte kommer ha något säsongspass, vilket betyder att samtliga nya banor som släpps kommer bli tillgängliga för alla spelare. Ingen mer uppdelad spelarbas! Du kommer kunna lägga riktiga pengar på spelet, men den här gången kommer du endast kunna köpa kosmetiska grejer för kosingen. Senare kommer det dyka upp något sorts "tidsspararpaket" som du kommer kunna köpa för att få tillgång till vapen och sådant snabbare, men det kommer inte vara tillgängligt vid release. Battlefield V verkar komma att ha en lite uppdelad release. EA Access-versionen kommer bli tillgänglig 11 oktober. 16 oktober kommer spelare som köper Deluxe Edition av spelet kunna börja lira och till sist släpps standardversionen av spelet 19 oktober. Spelet kommer bli tillgänglig på PC, Xbox One och PS4. Våra vänner på FZ har fått ta en titt på spelet och vad de tycker om nymodigheterna får ni reda på om ni klickar på länken här nere till vänster. Tumnagel
53.1°
0
44.1° 0 André Stray André Stray
tis. 29 maj 2018, 13:45
Kan du köra Battlefield 1 kommer du kunna köra Battlefield V EA släpper rekommenderade specs
44.1°
0