44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Battlefield V blir ett Andra världskriget-spel Verkar bli ett lovande tillskott i Battlefield-serien
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Battlefield V blir ett Andra världskriget-spel

DICE och EA har under kvällen presenterat Battlefield V och inte helt oväntat kommer spelet utspela sig under Andra världskriget. Den här gången är det mycket fokus på gemensamt spelande och spelet kommer innehålla squads som bland annat kommer kunna återuppliva varandra, oavsett klass. I vanlig ordning kommer det finnas fyra olika klasser som du kommer kunna lira och levla upp, men det kommer även finnas specialklasser, eller Archetypes som DICE kallar det, som har en lite mer specialinriktning.

Battlefield V kommer med fler spellägen. War Stories är singleplayer-läget och i det kommer vi få lira scenarion som vi inte fått uppleva i tidigare spel. Multiplayer-läget har fått två nya spellägen vid namn Combined Arms och Grand Operations. Combined Arms verkar vara lite tightare och mer taktiska strider där du tillsammans med tre andra spelare måste slåss mot motståndarlaget. I Grand Operations är det lite mer traditionellt Battlefield-strid med 64 spelare.

Något som är riktigt trevligt är att spelet inte kommer ha något säsongspass, vilket betyder att samtliga nya banor som släpps kommer bli tillgängliga för alla spelare. Ingen mer uppdelad spelarbas! Du kommer kunna lägga riktiga pengar på spelet, men den här gången kommer du endast kunna köpa kosmetiska grejer för kosingen. Senare kommer det dyka upp något sorts "tidsspararpaket" som du kommer kunna köpa för att få tillgång till vapen och sådant snabbare, men det kommer inte vara tillgängligt vid release.

Battlefield V verkar komma att ha en lite uppdelad release. EA Access-versionen kommer bli tillgänglig 11 oktober. 16 oktober kommer spelare som köper Deluxe Edition av spelet kunna börja lira och till sist släpps standardversionen av spelet 19 oktober. Spelet kommer bli tillgänglig på PC, Xbox One och PS4.

Våra vänner på FZ har fått ta en titt på spelet och vad de tycker om nymodigheterna får ni reda på om ni klickar på länken här nere till vänster.

fz.se Spel, Multiplattform, dice, ea, battlefield v Häng med på Battlefield V-reveal! Strömmen drar igång 22:00 Förra veckan visade Activision upp nya Call of Duty: Black Ops 4 som levererade en oväntad trevlig spelupplevelse. Nu är det dags för DICE att visa upp sitt senaste tillskott till FPS-genren. Liveströmmen med presentationen kan ni skåda ovan och den kommer dra igång 22:00. Tumnagel
39.8°
0
53.1° 0 André Stray André Stray
ons. 23 maj 2018, 23:18
Battlefield V blir ett Andra världskriget-spel Verkar bli ett lovande tillskott i Battlefield-serien
53.1°
0