41 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Spelare anordnar massiv strid i Bloodborne Med en boss, två spelare och två NPC
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Spelare anordnar massiv strid i Bloodborne

Varför slå ner en boss ensam när man kan göra det tillsammans med andra. Den här spelaren tog sin an den första bossen i Bloodborne på ett lite annorlunda sätt, nämligen genom att ta hjälp av två andra spelare och två NPC.

Den ena NPC-karaktären är Eileen the Crow som spelaren fick med sig genom att attackera henne och sedan bli jagad hela vägen fram till bossen Cleric Beast. Den andra NPC-karaktären är Father Gascoigne som kan framkallas om man har föremålet The Beckoning Bell.

Sedan börjar de alla ta sig an bossen och resultatet blir en intensiv strid med fler karaktärer inblandade än vad som är vanligt.

Spel, Sony, Bloodborne, NPC, Eileen the Crow, Father Gascoigne, Cleric Beast

Gästrecension Bloodborne
Varning för högt blodtryck!

Det kan tänkas att Bloodborne likväl kunde heta Dark Souls 3, men efter att med näbbar och klor ha tagit sig ner under ytan på det måste jag konstatera att Bloodborne är något helt eget. En av de saker som får spelet att förtjäna sin egen titel är scensättningen. Riddare och stora rustningar tillhör det förflutna och är nu utbytta mot gevär och långa rockar. Den stora staden man börjar i påminner mer om viktoriansk steampunk än gotisk fantasy som det varit i tidigare actionrollspel från From Software. Staden är enorm och att utforska varje gränd och bakgata är ett stressigt arbete, något som förvärras av att gatorna patrulleras av galna invånare med påkar, facklor och högafflar. Man stöter på större och värre monster ju längre in i stadskärnan man kommer och det är ens uppdrag som jägare att rensa staden från galenskapen. Tumnagel
45.1°
0
36.8° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
ons. 20 maj 2015, 15:00
Spelare anordnar massiv strid i Bloodborne Med en boss, två spelare och två NPC
36.8°
0