Snapchat slutar med vita ramen runt Memories-bilder

Bra där!

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Mjukvara

Snapchat har sedan en tid tillbaka låtit användare spara bilder i Memories som du har kunnat skicka till nära och kära i efterhand. Tidigare har det varit en vit ram runt dessa bilder för att visa att det inte är purfärska bilder, vilket har varit rätt fult. Snapchat har tagit sitt förnuft till fånga och plockat bort den vita ramen och ersatt denna med en liten text där det står att bilden är plockad från Memories och hur gammal den är. Detta är betydligt snyggare och kommer troligtvis gör att folk faktiskt kommer börja använda Memories-funktionen.

För övrigt kommer den vita ramen vara kvar på bilder du importerat från din mobiltelefon.

techcrunch.com +

Robot Unicorn Attack 3 ute nu

Följ dina drömmar!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Älskar ni robotenhörningar och Erasure? Då bör ni ladda ner Robot Unicorn Attack 3 till din mobila enhet rätt omgående. I det tredje spelet får vi springa med enhörningarna i en tredimensionell värld och du har möjlighet att bygga ett lag av robotenhörningar du kan använda i spelet på olika vis.

Spelet hittar ni här: Robot Unicorn Attack 3 till iOS. Och här: Robot Unicorn Attack 3 till Android.

Bonusvideo för hypeuppbyggande hittar ni här nere.

play.google.com +

Är BMW 1-serie M Coupé den bästa M-bilen?

Doug DeMuro hävdar det

Visa inte Bil-artiklar
Bil / BMW

När BMW tryckte ur sig en prestandaversion av lilla 1-serie i slutet av 2010 kunde de inte döpa den till M1, eftersom det namnet är heligt och tillhör modellen som kom 1978. Så det fick bli BMW 1-serie M Coupé. Lite krångligt, men det glömde man snabbt när man började köra bilen. Den lilla knubbisen har en mycket trevlig rak dubbelturbomatad sexa på 3,0 liter som ger 340 hästar och till den kopplas en sexpetad manuell låda som i sin tur skickar kraften till bakhjulen. Ett perfekt recept som visade sig fungera mycket bra och den limiterade upplagan av bilen sålde slut snabbt. Hittar du en på begagnatmarknaden i dag kostar den ungefär lika mycket som den gjorde när den var ny, ibland kanske även mer. Jag mötte en i går och habegäret sköt som vanligt i taket för att sedan kraschlanda eftersom det inte finns några till salu på Blocket och för att börsen är tom. Det är många som lovordar bilen och även går så långt som att säga att det är den bästa M-bilen BMW någonsin har tillverkat. En av dem är Doug DeMuro, som i det här klippet förklarar varför han tycker som han gör.

carscoops.com +

Nytt släppdatum för The Golf Club 2

30 juni

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Uppföljaren till The Golf Club kommer inte släppas nu under våren utan kommer istället dyka upp här i Europa den 30 juni. Maximum Games och HB Studio skryter med att man kommer kunna importera de mer än 150 000 golfbanorna som skapades av användarna från det första spelet i denna uppföljare. Nytt för The Golf Club 2 är dynamisk publik och fler verktyg samt föremål som man kan skapa sina egna banor med.

The Golf Club 2 kommer släppas till PlayStation 4, Xbox One och Windows. Om det blir bättre än Tiger Woods PGA Tour 2003 är för tillfället oklart.

playstationlifestyle.net +

El Salvador förbjuder mineralbrytning

För att skydda landets miljö och naturresurser

Moncagua
Visa inte Samhälle-artiklar
Samhälle / Klimat

El Salvador blir det första landet i världen som förbjuder all mineralbrytning. Detta för att man vill skydda landets miljö och naturresurser. Denna nya lag förbjuder därmed all prospektering, brytning och förädling av metaller, både i dagbrott samt i gruvor. Landets parlament godkände lagen redan förra månaden men nu har den skrivits på av landets president, Sánchez Cerén.

Förutom mineralbrytningen så är även användningen av giftiga ämnen som kvicksilver numera olaglig i landet.

Ordföranden för en miljöorganisation i landet säger att denna lag är nödvändig för att möta en industri som drar fördelar av samhället och allvarligt förorenar vattenkällor och miljön.

mining.com +
Hur man inte öppnar en öltunna
Om man inte vill vaska öl vill säga 
132kg
+
Bobby Green
Svindyra jeans som redan är nedsmutsade
Reebok kontrade med svettig t-shirt 
106kg
+
Bobby Green
Samtal till djuraffären i alfabetisk ordning
Chris Pratt spelar ett spratt 
117kg
+
Bobby Green