GameSpot recenserar Yakuza Kiwami

Och IGN gör det samma

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Sony

När Yakuza släpptes till PlayStation 2 profilerades det lite som att vara Grand Theft Auto-dödare från Japan men folk som spelade insåg väl rätt snabbt att så var inte fallet. Det ledde tyvärr att spelet åkte på en hel del kritik men spelade man det för vad det var så insåg man rätt snabbt att detta var något mycket speciellt.

Sedan dess har det släppt massvis med Yakuza-spel och det senaste spelet i serien som släpptes här i västvärlden, Yakuza 0, har fått ett gott mottagande från både fans och kritiker. SEGA har dock valt att släppa en uppdaterad version av det första spelet under namnet Yakuza Kiwami och det släpps till PlayStation 4 under nästa vecka. Om spelet är något att ha eller inte försöker folket från GameSpot svara på i videorecensionen ovan och folket från IGN försöker göra detsamma i videoklippet nedan.

via Youtube

Gamescom 2017 Svenskutvecklade FE släpps under början av nästa år

Och här är en trailer

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

EA visade upp en ny trailer för sitt svenskutveckalde spel Fe i dag under sitt event nere på Gamescom-mässan. Spelet utvecklas av den göteborgsbaserade studion Zoink Games och spelet kommer släppas under 2018 till Switch, PlayStation 4, Windows samt Xbox One.

Gaming Historian pratar om Konamikoden

Upp, upp, ner, ner, vänster, höger, vänster, höger, B, A

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Övrigt

YouTube-kanalen Gaming Historian spenderar här lite tid på att prata om den legendariska konamikoden som man kunde hitta i ett flertal Konami-spel en gång i tiden.

Titelsekvensen för American Horror Story: Cult

Som innehåller bland annat Trump- och Clinton-masker

Visa inte Film-artiklar
Film / TV-serier

Om några veckor drar den den nya säsongen av American Horror Story igång på den amerikanska tv-kanalen FX. Men redan nu kan man spana titelsekvensen för denna säsong i klippet ovan.

Gamescom 2017 Den nya Overwatch-kartan heter Junkertown

Och så här ser den ut

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Blizzard visade i dag upp sin nya karta för Overwatch. Kartan heter Junkertown och det är en eskortbana. Banan är Roadhogs samt Junkrats hem och därav är den ju i Australien.

I samband med kartan släppte Blizzard även en ny animerad video och den kan man beskåda nedan.

via Youtube
Jay Z hyllar Chester Bennington
På V FEstival 
102kg
+
Roger Åberg
Ett besök på en lyxskidort i Nordkorea
Kan det vara värt ett besök? 
121kg
+
Frode Wikesjö
Rick Astley + Foo Fighters!
Kör episk version av Never Gonna Give You Up 
183kg
+
Roger Åberg