27 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
En trailer för S03 av Servant M. Night Shyamalans serie på Apple TV+
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till En trailer för S03 av Servant

Den 21 januari har den tredje säsongen av Servant ha premiär på Apple TV+. Serien är som bekant producerad av M. Night Shyamalan och handlar om Dorothy samt Sean Turner. Detta par har mist sitt barn och ersatt det med en realistisk docka i hopp om att få Dorothy att må bättre.

Planen går dock inte riktigt som väntat eftersom Dorothy tror att dockan är deras avlidne son och anlitar en mystisk barnflicka för att ta hand om barnet.

Seriens första två säsonger kan ni se på Apple TV+.

Film & TV, Apple TV+, apple, servant, m. night shyamalan,
M. Night Shyamalans Apple-serie Servant får en tredje säsong Innan andra haft premiär 15 januari kommer andra säsongen av Servant ha premiär på Apple TV+, men redan nu har Apples streamingtjänst bestämt sig för att vi ska få kika på en tredje säsong av den mystiska serien. Serien är som känt producerad av M. Night Shyamalan och Tony Basgallop står för manus och i den får vi träffa Dorothy och Sean Turner som mist sitt barn och ersatt barnet med en realistisk docka i hopp om att få Dorothy att må bättre. Det hela går dock åt fanders då Dorothy tror att dockan är deras avlidne son och anlitar en barnflicka för att ta hand om barnet. Det hela är väldigt underligt, men väldigt intressant, och det är rackarns trevligt att Apple vill satsa mer på serien. Ovan har ni den senaste teasern för seriens andra säsong. Första säsongen kan ni se på Apple TV+. Tumnagel
37.5°
0
37.7° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
lör. 30 okt 2021, 09:00
En trailer för S03 av Servant M. Night Shyamalans serie på Apple TV+
37.7°
0