41 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
iOS/Android Nya svenska spel till mobilen Heja Sverige igen!
Nya svenska spel till mobilen

Dags igen för ett gäng svenska spel som nyligen släppts på App Store och/eller Google Play.

Book of Puzlo är ett interaktivt pussel samtidigt som du lyssnar till en spännande saga. Temat för spelet är ”annorlunda är bra”. Spelets sagofigurer är karaktärer som vågar gå sin egen väg och göra saker lite annorlunda. Spelet riktar sig till 5-10-åringar och har en svensk berättarröst.
iPad (28kr)Hemsida

Efter framgångar på PC-fronten kommer nu Jelly No Puzzle även till Android. Spelet handlar om att sammanföra geléklumpar i samma färg och är således en pusslare. Väl sammanförda går det ej att dela på de extremt klibbiga klumparna.
Google Play (gratis)Se Trailer!

Andreas R. är tillbaks med ett nytt spel baserat på en svensk spelklassiker och denna gång är det Kasta Gris som gått och blivit spel till iOS och Android. Ett partyspel för upp till åtta spelare.
iOS (7kr)Google Play (7kr) | Hemsidan

VisualDreams Linkies Puzzle Rush har nu släppts för Android. Spelet är ett högst levande och tidsintenstivt match-3-spel och ett pusselspel med över 70 banor.
Google Play (gratis)Se Trailer!

Som sagts förut: Tips är mycket välkomna på nya svenska spel ni tycker vi skall skriva om. Det kan vara allt från stolt hemmasnickeri i ensamt majestät till lite större projekt med flera utvecklare.

Android, Spel, iPhone, iPod Touch, iPad, Android
37.1° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
tis. 17 dec 2013, 11:33
iOS/Android Nya svenska spel till mobilen Heja Sverige igen!
37.1°
0