4 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Dartz har ny monster-SUV på gång
Det här är Prombron Black Alligator

Dartz har ny monster-SUV på gång

Det lettiska företaget Dartz finns fortfarande och de har faktiskt en ny modell på gång. Den heter Prombron Black Alligator och är som väntat ett riktigt monster. Här får vi de första bilderna på skapelsen.

Bilen baseras på Mercedes-AMG GLS 63 vilket bland annat innebär att det under huven sitter en dubbelturbomatad V8:a på 5,5 liter. Man kan få den med upp till 1 600 hästar och med ett vrid på 1 500 Newtonmeter. Karossen ska vara en blandning av kevlar och kolfiber. Vill du att bilen ska vara extra säker ber du att få den bepansrad med extra titan också. Insidan kläs bland annat med alligatorskinn och om man vill går det att få vissa detaljer gjorda av stingrocka, struts och pytonorm. På tillvalslistan finns även något man kallar för Anti-Paparazzi Pack som innehåller högljudda sirener, laserljus, system som upptäcker drönare och möjligheten att kapa någons videoström. Bisarra saker såklart som man inte ens vet om de fungerar, som alltid från Dartz.

Alla bilar tillverkas helt enligt köparens preferenser och inga önskemål är för stora eller konstiga. Vill du ha en ratt där emblemet är i vitt guld med 292 stycken svarta diamanter och två rubiner så fixar man det. Och ja, det var en kund som ville ha det.

Bil, Nyheter, Dartz, Dartz Prombron Black Alligator, SUV, monster
28.7° 0 Bobby Green Bobby Green
tors. 22 dec 2016, 16:52
28.7°
0

Dartz har ny monster-SUV på gång

Det här är Prombron Black Alligator