37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nya bilder och video på Volvo V40 Bland annat får vi nu se interiören
Nya bilder och video på Volvo V40

Förra veckans läcka av nya Volvo V40 följs nu upp med högupplösta officiella bilder och en liten video på bilen. Vi får nu bland annat se bilder på interiören, som i mina ögon ser riktigt trevlig ut.

Det ser propert ut på insidan och i centrum för föraren finns en stor varvräknare med en digital hastighetsmätare i mitten. Mittkonsolen är fortfarande den tunna med förvaringsfack bakom och ovanför denna sitter en liten skärm där nav och annat kul visas. Snygga knappar och det ser ut att vara rätt sköna materialval just på denna bild vi ser, även om jag tycker att knappen för varningsblinkersen är hiskeligt ful och stör ögat. Annars borde den som kört V60 känna igen sig en del.

Vi får också se mer från utsidan och det är ju helt klart att det handlar om en Volvo. Baken är väl den som är mest knepig i mitt tycke med på tok för många veck och linjer medan fronten har helt rätt look. Exakt hur allt känns i verkligheten kommer vi att ta reda på när vi tittar på bilen i Kungsträdgården nästa vecka.

Under "Läs mer" finns den korta videon på bilen. Vad tycker ni?

Bil, Nyheter, Volvo, V40, bilder, video, nyhet, Genève
Nya bilder och video på Volvo V40

Läs mer
Läcka Nya Volvo V40 ser ut så här! Vad tycks? Tanken var ju att den här bilen inte skulle visas riktigt än, men nu har i alla fall officiella bilder läckt ut. Vi vet nu alltså vad som döljer sig under täcket och vad Volvo ska visa upp för oss i Kungsträdgården den sjätte mars. Egentligen skulle de officiella bilderna på bilen inte släppas förrän den 28 februari, så någon har uppenbarligen tabbat sig och råkat skicka ut de i förtid. Men det är ju bara trevligt för de som sett fram emot bilen och verkligen ville veta hur den ser ut. Bilderna kommer från en polsk tidnings Facebook-sida. Tumnagel
52.7°
0
48.9° 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 27 feb 2012, 10:00
Nya bilder och video på Volvo V40 Bland annat får vi nu se interiören
48.9°
0