41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Toyota uppdaterar Camry Hybrid lite smått
Toyota uppdaterar Camry Hybrid lite smått Ny front och ny pekskärm

För att hålla liv i Camry Hybrid rullar Toyota nu ut en liten uppdatering. Bilen har fått en ny inramning av den undre grillen och nya lister i ytterkant av grillen. I hjulhusen sitter även nya 17 eller 18-tummare och den nya exteriörfärgen Deep Metal Grey erbjuds. På insidan finns en ny mittkonsol som har en ny pekskärm på nio tum i sig. Den ska vara snabbare både när det gäller mjukvara och respons än tidigare och den är kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto.

Vidare finns en ny läderklädsel med perforering för sätesventilation i fiskbensmönster. Man kan även få dekoren på instrumentpanelen och dörrsidorna i två nya utföranden. Drivlinan består av en bensinfyra på 2,5 liter parad med en elmotor. Den sammanlagda effekten är 218 hästar.

På säkerhetfronten har modellen fått nya funktioner i Toyota Safety Sense. Systemet kan nu upptäcka risk för frontalkrock i dagljus (PCS, Pre-Collision System). Det lan även upptäcka, varna för och automatiskt bromsa om föraren svänger i en korsning och inte upptäcker ett mötande fordon i motsatt körfält, eller en fotgängare som korsar gatan direkt efter svängen.

Vad uppdaterade Camry Hybrid kostar får vi tyvärr inte reda på för tillfället.

Bil, Toyota, Toyota Camry Hybrid, Camry, uppdatering, Toyota Camry
37.1° 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 23 nov 2020, 13:40
Toyota uppdaterar Camry Hybrid lite smått Ny front och ny pekskärm
37.1°
0