41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Amazon gör amerikansk version av Utopia Konspirationerna fortsätter på amerikansk mark
Amazon gör amerikansk version av Utopia

Amazon har köpt rättigheterna för att göra en amerikansk version av tv-serien Utopia som brittiska Channel 4 sände två säsonger av 2013 - 2014.

Gillian Flynn, som tidigare bland annat skrivit manus till Gone Girl, kommer att skriva manuset till den amerikanska versionen av Utopia. Flynn säger själv om det kommande projektet:
"Utopia är som kreativ kattmynta för mig. Jag tycker att Dennis Kellys serie är helt otrolig. Dennis har dessutom varit oerhört generös med att låta mig öppna upp hans värld, leka med den och göra den till min egna, konstiga och vilda värld. Utopia handlar om att utforska frågor genom att väva in dem i mörka och tvistade berättelser. Det är en serie som är viktig, aktuell och lite ”herre jävlar!”. Samtidigt är den även sjukt rolig."
Utopia handlar om ett gäng som hittar en bok med namnet The Utopia Experiments som ryktas innehålla information om några av världens största katastrofer. Organisationen "The Network" är intresserade av att lägga vantarna på den här boken för att hålla konspirationerna fortsatt hemliga.

Det finns inga uppgifter om när vi kan få se den amerikanska versionen av Utopia. Här nedan hittas trailern till den första säsongen av den brittiska versionen.

Film & TV, Nyhet, utopia, amazon, amazon prime video, gillian flynn
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Amazon gör amerikansk version av Utopia
Utopia (British TV series) Utopia is a British thriller drama television series that was broadcast on Channel 4 from 15 January 2013 to 12 August 2014. The show was written by Dennis Kelly and starred Fiona O'Shaughnessy, Adeel Akhtar, Paul Higgins, Nathan Stewart-Jarrett, Alexandra Roach, Oliver Woollford, Alistair Petrie and Neil Maskell. A second six-episode series was commissioned by Channel 4 and went into production in late 2013, and was broadcast in July and August 2014. The show has since gained a cult following. Brittiska serien Utopia läggs ner Det blir ingen tredje säsong Channel 4:s mörka konspirationsthriller Utopia kommer inte att få en tredje säsong. Den of Geek bekräftade nyheten igår och en talesman från kanalen förklarade som vanligt nedläggningen med att de behövde göra plats för annat. Kvalitet och tittarsiffror går som bekant inte alltid hand i hand. En amerikansk version av serien är planerad till 2015. Tumnagel
35.9°
0
David Fincher regisserar hela Utopia HBO:s remake Fight Club-regissören David Fincher kommer att ta sig an en avgörande roll i arbetet med HBO:s remake av Utopia, en brittisk konspirationsthriller skriven och skapad av Dennis Kelly. The Guardian skriver att Fincher planerar att regissera hela serien på egen hand, ett projekt som han isåfall kommer att ägna större delen av 2015 åt. Serien handlar om en grupp dedikerade fans av en författares verk, och som efter att ha upptäckt att en uppföljare existerar börjar leta efter manuset. Det leder dem in på ett spel av skiftande lojaliteter, konspirationer och chockerande vändningar, som tillsammans förklarar den sanna och mörkare meningen med historien. Det blir inte första gången som David Fincher tar sig an ett tv-projekt, även om han är mest känd för filmer som The Social Network och Benjamin Buttons otroliga liv. Han agerade exekutiv producent för Netflix prisvinnande tv-serie House of Cards. Tumnagel
38.6°
0
House of Cards-regissören gör Utopia-remake För HBO House of Cards-regissören David Fincher, som nyss blev färdig med filmatiseringen av Gillian Flynns roman Gone Girl, kommer nu att börja utveckla en amerikansk version av den brittiska thrillerserien Utopia för HBO. Serien handlar om en grupp dedikerade fans av en författares verk, och som efter att ha upptäckt att en uppföljare existerar börjar leta efter manuset. Det leder dem in på ett spel av skiftande lojaliteter, konspirationer och chockerande vändningar, som tillsammans förklarar den sanna och mörkare meningen med historien. Fincher kommer både att regissera och agera exekutiv producent för serien. Tumnagel
39.3°
0
38.3° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 20 apr 2018, 14:00
Amazon gör amerikansk version av Utopia Konspirationerna fortsätter på amerikansk mark
38.3°
0