41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bilder från inspelningen av Rogue One: A Star Wars Story Samt första affischen
Bilder från inspelningen av Rogue One: A Star Wars Story

Igår drog Star Wars Celebration-konventet igång i London och de som var där fick se lite material från inspelningen av Star Wars-spinoffen "Rogue One: A Star Wars Story " som nu även ni kan kolla in här.

Filmens handling kretsar runt en grupp rebeller som ska stjäla ritningarna till Dödsstjärnan, samma ritningar som senare dök upp i R2-D2 i "Star Wars: Episode IV - A New Hope" från 1977.

Rogue One: A Star Wars Story har premiär i Sverige 14 december och två dagar senare går den även upp på biograferna i USA.

Film & TV, Nyhet, star wars, rogue one, bakom kameran Tack till Martin L
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Bilder från inspelningen av Rogue One: A Star Wars Story

Den första fristående Stjärnornas krig-filmen heter Rogue One
Och Rian Johnson regisserar Episod VIII

IGN rapporterar att den första fristående Stjärnornas krig-filmen kommer heta Rogue One. Detta är filmen som regisseras av Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) och blir enligt Lucasfilm själva den första filmen i en unik serie som erbjuder äventyr som med karaktärer och händelser som utspelar sig utanför kärnsagan. Manuset är skrivet av Chris Weitz (Berättelsen om Askungen, Om en pojke, Guldkompassen) samt Gary Whitta (After Earth, The Book of Eli) och det är sedan tidigare känt att Felicity Jones kommer spela i filmen. Inspelningen drar igång under sommaren och premiären sker den 16 december 2016. I samband med detta så blev det även känt att Rian Johnson (Looper) kommer skriva och regissera Star Wars: Episode VIII. Det har länge ryktats om att Johnson skulle få det här jobbet och nu är det alltså officiellt. Star Wars: Episode VIII har premiär den 26 maj 2017. Tumnagel
52.3°
0

Trailern till Rogue One: A Star Wars Story är här!
Peppen!

Så är den äntligen här, trailern till Rogue One: A Star Wars Story! Tumnagel
113.1°
0

40 procent av Rogue One måste filmas om
Pro tip: Börja inte inspelningarna innan manus är klart

Tidigare i veckan blev det känt att Rogue One: A Star Wars Story behöver lättas upp en aning och för att göra det måste produktionen spela in lite nya scener. Hur mycket som skulle ändras var för tillfället okänt, men då lät det som att det inte var allt för mycket som behövdes ändras. Nu har det blivit känt att det är mer än väntat och upp mot 40 procent av Rogue One måste filmas om. Det största problemet verkar ha varit att regissören Gareth Edwards har utgått från ett tidigare utkast av manuset och fortsatte spelade in filmen medan manusförfattaren Christopher McQuarrie färdigställde manuset. Nu kommer McQuarrie vara med under de nya inspelningarna för att se att allting går rätt till och tonen blir korrekt. Totalt kommer produktionen spendera de åtta kommande veckorna med att spela in nytt material. Rogue One: A Star Wars Story ska ha premiär 16 december och förhoppningsvis kommer filmens struligheter inte påverka resultatet allt för mycket. Tumnagel
36.9°
0
53.0° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
lör. 16 jul 2016, 11:00
Bilder från inspelningen av Rogue One: A Star Wars Story Samt första affischen
53.0°
0