12 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Borat 2 kommer till Amazon Prime Video
Har premiär nästa månad

Borat 2 kommer till Amazon Prime Video

Det har sedan förra årets ryktats om att den brittiske komikern Sacha Baron Cohen har haft en ny Borat-film på gång. Det hela har omgärdats av stort hemlighetsmakeri men nu verkar det som om vi kan få se den nya Borat-filmen om bara några veckor.

Tidigare den här månaden läckte det ut uppgifter om att den nya Borat-filmen var färdiginspelad och förra veckan sades titeln på filmen bli Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan.

Nu rapporterar Collider att filmen kommer att ha premiär på Amazon Prime Video 23 oktober. Det är tio dagar innan det amerikanska presidentvalet vilket kanske gör det lite spännande. "Borat" (Sacha Baron Cohen) har ibland fått både en och annan politiker att göra bort sig ordentligt inför kameran.

Givet att världen ser ut som den gör i år så skulle jag inte bli förvånad om filmen kanske till och med kan få en och annan väljare att bestämma sig hur de ska rösta i det amerikanska presidentvalet 3 november. Apropå det amerikanska presidentvalet så genomfördes den första debatten inför detta av de båda presidentkandidaterna inatt svensk tid. Av recensionerna att döma verkar det ha varit en kaotisk debatt som bland annat fick den gamle Star Wars-hjälten Mark Hamill att skicka ut nedanstående tweet.

Film & TV, Nyhet, borat, sacha baron cohen, borat 2, filmtitlar, långt, dingfeber
51.3° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 30 sep 2020, 11:00
51.3°
0

Borat 2 kommer till Amazon Prime Video

Har premiär nästa månad