11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
C More kommer också att visa Game of Thrones Kommer sändas samtidigt som det sänds på HBO Nordic
C More kommer också att visa Game of Thrones

Snart drar HBO Nordic igång sändningarna av Game of Thrones sista säsong men den kommer även att visas på C More vilket kanske kan vara intressant för de som har den tjänsten. På C More finns även seriens tidigare säsonger för de som skulle vilja kolla in dem igen.

C More kommer att sända tv-serien exakt samma datum och tider som HBO Nordic så det handlar inte om att man får se serien senare om man väljer att ta del av den via C More. Första avsnittet av säsong 8 går att se linjärt på C More First Series klockan 03:00 natten mot 15 april. Streamingen funkar från cirka 03:45 då första avsnittet hunnit encodas.

Har man redan C More är det givetvis perfekt men har man varken C More eller HBO Nordic så är HBO Nordics erbjudande mer attraktivt om det bara är Game of Thrones man är ute efter. HBO Nordic bjuder på första månaden och tar därefter 99 kronor i månaden medan C More är gratis i två veckor för att därefter börja kosta 139 kronor i månaden.

Uppdaterat
Det går att fixa C More utan TV4 för 109 kronor i månaden. C More har inte rätt att visa tidigare säsonger av Game of Thrones, något som vi uppgav tidigare men har rättat till nu.

Film & TV, Nyhet, c more, game of thrones, tv-serie
47.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 3 apr 2019, 21:00
C More kommer också att visa Game of Thrones Kommer sändas samtidigt som det sänds på HBO Nordic
47.9°
0