45 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Rykte Constantine flyttas till SyFy Kommer det hålla serien vid liv?
Constantine flyttas till SyFy

Ända sen starten förra året så har tv-serien Constantine inte haft de bästa tittarsiffrorna på den amerikanska tv-kanelen NBC. Detta kan ju bero på att serien sänds där på fredagkvällar och att de flesta väljer att titta på det "on-demand" senare. De knakiga siffrorna har lett till att NBC ännu inte har förlängt serien men ett nytt rykte antyder att det kan finnas hopp för serien som är baserad på DC Comics-serietidningen.

Ryktet säger nämligen att NBC planerar att flytta serien till systerkanalen SyFy vilket kan medföra en bättre sändningstid vilket då förhoppningsvis leder till, i USA, bättre tittarsiffror vilket skulle övertyga cheferna att hålla serien vid liv i några säsonger till. Flytten kan också innebära att serien får mer frihet och kanske bli mörkare vilket ju kan vara välkommet. Ryktet säger även att man i samband med flytten kommer döpa om serien till Hellblazer istället för Constantine.

Tycker själv att seriens första säsong har varit lite knakig men att Matt Ryan gör ett fantastiskt bra jobb som John Constantine så jag ser gärna att han får fortsätta porträttera den karismatiska skitstöveln i fler säsonger.

Film & TV, Nyhet, Constantine, NBC, SyFy
41.7° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 10 feb 2015, 12:45
Rykte Constantine flyttas till SyFy Kommer det hålla serien vid liv?
41.7°
0