1 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Daredevil kommer tillbaka nästa år Det blir en andra säsong av Våghalsen
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Daredevil kommer tillbaka nästa år

Historien om den blinde superhjälten Daredevil är inte över. Den första säsongen släpptes på Netflix för några veckor sen och nu har streamingtjänsten beställt ytterligare en säsong av serien, vilket betyder att vi kommer få reda på vad Daredevil och Wilson Fisk har i görningen.

Ett litet orosmoln är att seriens showrunner, Steven DeKnight, inte kommer rodda upp nästa säsong då han för tillfället är upptagen med andra projekt. I stället kommer Doug Petrie och Marco Ramirez tillsammans att styra upp Daredevil. Det finns en risk att Doug och Marco inte har samma vision som Steven och kanske förstör det som gjorde den första säsongen så otroligt bra. DeKnight har dock kommenterat situationen:
While previous commitments unfortunately prevent me from continuing on with Daredevil into its second season. I could not be happier that Doug Petrie and Marco Ramirez are carrying the torch. They were invaluable collaborators during our first season, and I for one can’t wait to see what they do with the show moving forward.

Andra säsongen av Daredevil kommer att dyka upp nästa år, troligtvis i mars, och då får vi se om uppföljarsäsongen blir liga bra som originalet.

Film & TV, TV-serier, netflix, daredevil, våghalsen
58.8° 0 André Stray André Stray
ons. 22 apr 2015, 08:15
Daredevil kommer tillbaka nästa år Det blir en andra säsong av Våghalsen
58.8°
0