33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Det arbetas hårt att med att få Judge Dredd 2 verklig I alla fall enligt Karl Urban
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Det arbetas hårt att med att få Judge Dredd 2 verklig

Det har snackats om en uppföljare till rebooten av Dredd i något år nu, men inget har hittills hänt. Det har till och med gått så långt att fansen startat en namninsamling, för att göra Dredd 2 till verklighet. I denna stund har över hundra tusen fans skrivit på. För att dem inte ska tappa hoppet så har Karl Urban som spelar den ”muntra” framtidsdomaren gjort en video. I detta klipp talar han om att folk arbetar hårt för att få Judge Dredd 2 upp på vita duken.

Vill ni också visa ert stöd så kan ni skriva upp er på den officiella namninsamlingen, klicka på länken för att ta er vidare.

2000adonline.us5.list-manage.com Film & TV, Nyhet, judge dredd 2, Karl urban, namninsamling, fans Skriv på för Dredd 2 Om du vill se den Karl Urbanx27s Dredd gick inte så bra på bio. Blu-ray och DVD-releasen gick bättre, men verkligen inte tillräckligt bra för att en uppföljare ska vara säkrad. Utgivarna av filmen, 2000AD, har startat en namninsamling som kommer att skickas till Lionsgate med hoppet om att en uppföljare blir aktuell. De tror att om de bara visar hur stor publiken och efterfrågan är, så kan det kanske bli av. Just nu har de över 10 000 namn på listan. Om du vill se Dredd 2 kan du skriva upp dig via länken. Tumnagel
46.7°
0
52.1° 0 Fenjima Manrique Fenjima Manrique
lör. 5 apr 2014, 12:00
Det arbetas hårt att med att få Judge Dredd 2 verklig I alla fall enligt Karl Urban
52.1°
0