44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
En teaser för S06 av Peaky Blinders Gött
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till En teaser för S06 av Peaky Blinders

Här bjuds vi på en liten teaser för den sjätte och sista säsongen av Peaky Blinders. Denna säsong av gangster-serien kommer dyka upp under början av 2022 efter den blivit försenad ett antal gånger på grund av corona-grejen.

Som bekant dog också skådespelaren Helen McCrory, som spelade Polly Gray, under våren och det återstår att se om hon hann spela in några scener innan hon dog eller ej.

Även om det är seriens sista säsong så är det inte slutet för Peaky Blinders då det även ska komma en långfilm med gänget någon gång under 2023.

slashfilm.com Film & TV, Trailer, Peaky Blinders Peaky Blinders avslutas helt med en film under 2023 Six Seasons and a Movie! Den lysande serien Peaky Blinders som handlar om några gangsters i Birmingham kommer få sin sjätte och sista säsong under nästa år. Men helt slut kommer det inte vara då man efter seriens slut planerar en film som kommer bli det definitiva slutet för Peaky Blinders. Filmen kommer börja spelas in om cirka 18 månader och beräknas ha premiär under 2023. Tumnagel
49.9°
0
Helen McCrory är död Polly Gray har lämnat oss Den brittiska skådespelaren Helen McCrory har dött 52 år ung. Dödsorsaken var enligt hennes make, Damian Lewis, cancer vilket ju är otroligt sunkigt. Helen var väl på senare dar mest känd som Polly Gray i Peaky Blinders samt som Narcissa Malfoy i Harry Potter-filmerna. Tumnagel
12.1°
0
38.8° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tors. 2 dec 2021, 10:00
En teaser för S06 av Peaky Blinders Gött
38.8°
0