40 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
F is for Family fortsätter 30 november Netflix släpper teaser för tredje säsongen
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till F is for Family fortsätter 30 november

F is for Family kommer som känt få en tredje säsong och nu har Netflix meddelat när den kommer släppas. I en ny video från F is for Family-produktionen får vi reda på att berättelsen om Frank Murphy och hans familj kommer fortsätta 30 november.

Ovan har ni en kort teaser för den kommande säsongen och har ni inte sett Bill Burrs underhållande 70-talsserie så bör ni titta på den på momangen. Länk till serien på Netflix har ni här nere till vänster.

Film & TV, Nyhet, f is for family, vince vaughn, bill burr
Vince Vaughn hoppar på F is for Family Vince Vaughn är Chet Stevenson Bill Burrs tecknade Netflix-serie F is for Family har fått tillökning i form av Vince Vaughn. Vaughn, som också är exekutiv producent för serien, kommer spela Franks Murphys nya granne Colonel Chet Stevenson som är allt Frank drömt om att vara. I samband med denna nyhet levererades ett nytt klipp från den tredje säsongen av serien och klippet kan ni skåda ovan. När den tredje säsongen kommer ha premiär är för tillfället okänt, men kommer förhoppningsvis ske innan årets slut. De två första säsongerna av F is for Family hittar ni på Netflix. Länk till serien har ni här nere till vänster. Tumnagel
37.2°
0
40.1° 0 André Stray André Stray
tors. 25 okt 2018, 17:30
F is for Family fortsätter 30 november Netflix släpper teaser för tredje säsongen
40.1°
0