45 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Filmer för barnfamiljerna under 2012 Filmguide för årets familjefilmer
Filmer för barnfamiljerna under 2012

Nu blir det sagor, prinsessor, talande djur, muppar, pirater och äventyr för hela familjen. Vi kollar närmare på årets biopremiärer för barn i alla åldrar.

Actiondåren, sci-fi-fantasten och komedifånen har fått sitt och nu är det dags att presentera filmerna som ingen i familjen får missa under det späckade filmåret 2012. Ta med farmor, moster, kusinen och resten av familjen och gå till bion och njut av popcornen och den unisont utvalda filmen.

Film & TV, Nyhet, Familjefilm, lista Via MovieZine.se

Mästerkatten - 3 feb

En av de mer omtyckta karaktärerna från "Shrek"-filmerna får här en egen film som är en riktig skrävlarhistoria. Det är DreamWorks Animation som har producerat och Chris Miller har regisserat.

Journey to the Mysterious Island - 29 februari

Dwayne "The Rock" Johnson ger sig ut på en resa han sent kommer att glömma. Tillsammans med sin plastson Sean och en helikopterpilot och hans dotter beger de sig till en mystisk oupptäckt ö. Filmen regisseras av Brad Peyton.

We Bought a Zoo - 9 mars

Cameron Crowe äntrar den humoristiska genren om en man som bestämmer sig för att köpa ett zoo, enbart för att han är övertygad att det är den nystart han behöver för att komma över sin sorg. Matt Damon och Scarlett Johansson spelar huvudrollerna.

Hugo Cabret - 16 mars

Vem kunde ana att Martin Scorsese som har mestadels ägnat sig åt allt annat än barnvänliga filmer skulle ta mod till sig och göra historien om en föräldralös pojke som bor på tågstation i Paris. Hur harn har lyckats med sin bedrift får vi snart se på biograferna.

Mupparna - 16 mars

Jim Hensons klassiska dockor gör ett kärt återbesök till bioduken. Miss Piggy, Kermit och alla deras vänner måste sätta ihop en föreställning för att rädda den gamla teatern. I registolen hittar vi James Bobin.

Modig - 24 augusti

Animationskungarna Pixar presenterar ett nytt spännande äventyr som handlar om den skotska prinsessan Merida. Hon trotsar sina föräldrar genom att intressera sig för bågskytte, men råkar sätta kungariket i fara. I registolen sitter Mark Andrews.

Resten av filmerna på listan hittar du på MovieZine.

Läs mer
36.9° 0 Mats Karlsson Mats Karlsson
tors. 12 jan 2012, 20:30
Filmer för barnfamiljerna under 2012 Filmguide för årets familjefilmer
36.9°
0