7 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Författaren till Fight Club vill finansiera ny film genom Kickstarter Chuck Palahniuk vill göra film av romanen "Lullaby"
Författaren till Fight Club vill finansiera ny film genom Kickstarter

Chuck Palahniuk är författaren till den kultförklarade boken Fight Club som även ligger till grund för den antagligen ännu mer kultförklarade filmen med samma namn från 1999.

Nu vill Palahniuk även göra film av sin bok "Lullaby" och för att finansiera detta har han och produktionsteamet vänt sig till crowdfunding-sajten Kickstarter där man hoppas kunna samla in 250.000 dollar till en budgetversion av filmen. Förhoppningen är att denna budgetversion kan leda till att någon väljer att finansiera en lite dyrare version av filmen i framtiden i förlängningen.

Lullaby handlar om en kriminalreporter som undersöker flera spädbarns död, inklusive hans eget, där den gemensamma nämnaren är att de som har dött har lyssnat på en speciell vaggvisa. Skulle man dra in finansiering till Lullaby så hoppas man kunna börja filma senare i år och att filmen skulle vara klar någon gång under 2018.

Film & TV, Nyhet, fight club, lullaby, kickstarter, Chuck Palahniuk, crowdfunding Via The Verge
38.8° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 18 maj 2016, 18:30
Författaren till Fight Club vill finansiera ny film genom Kickstarter Chuck Palahniuk vill göra film av romanen "Lullaby"
38.8°
0