24 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Första trailern för Marvels Cloak and Dagger Ny tv-serie från Marvel och Freeform
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Första trailern för Marvels Cloak and Dagger

Marvel släppte i dag den första trailern för sin kommande tv-serie Cloak and Dagger som då är baserad på serietidningen med samma namn.

Serien handlar om Tyrone "Cloak" Johnson och Tandy "Dagger" Bowen som är två tonåringar som via olagliga experiment blivit mutanter. Cloak har blivit en person som kan teleportera sig via sin enorma kappa och Dagger blir en änglalik person som kastar ljusdolkar som både kan skada samt hela folk. Tv-serien verkar dock ta sin egna väg och etablerar nya bakgrundshistorier för dessa karaktärer.

Hur som helst så kommer serien rikta sig mer åt ungdomspubliken med ett stort fokus på kärleksrelationen mellan just Tyrone och Tandy.

Serien kommer sändas på den amerikanska tv-kanalen Freeform under 2018.

Film & TV, Trailer, Cloak and Dagger, Marvel, Freeform
Cloak & Dagger läggs ner Ännu en Marvel-serie tackar för sig Freeform meddelade nyss att de inte kommer producera någon ny säsong av tv-serien Cloak & Dagger som är baserad på Marvel-karaktärerna Manteln och Dolken. Serien handlade om två ungdomar med nyfunna superkrafter som blir förälskade i varandra. Någon anledning till varför Freeform la ner serien har inte angivits. Karaktärerna kan dock leva vidare eftersom det för några veckor sedan blev känt att karaktärerna från Cloak & Dagger skulle göra ett gästspel i den tredje säsongen av Marvel’s The Runaways. Cloak & Dagger kan i Sverige ses på HBO Nordic och Viaplay. Tumnagel
43.4°
0
Ny Marvel-tv-serie på gång En med Cloak and Dagger denna gång Variety rapporterar om att Marvels superhjälteduo Cloak and Dagger kommer få sig en egen tv-serie på den amerikanska tv-kanalen Freeform (före detta ABC Family). Tyrone "Cloak" Johnson och Tandy "Dagger" Bowen är två tonåringar som via olagliga experiment blivit mutanter. Cloak har blivit en person som kan teleportera sig via sin enorma kappa och Dagger är en mer änglalik person som kastar ljusdolkar som både kan skada samt hela folk. Enligt Variety så kommer denna serie rikta sig åt ungdomar och ett stort fokus kommer ligga på kärleksrelationen mellan Tyrone samt Tandy. Inget pilotavsnitt är beställt utan Freeform beställde direkt en hel säsong av serien. På tal om Freeform så har de även beställt en amerikansk version av den brittiska ungdomsserien Misfits. Den amerikanska versionen kommer ledas av Josh Schwartz som blivit känd för skapandet av serier som The O.C. och Gossip Girl. Misfits handlar om ett gäng ungdomar som får superkrafter. Varken Cloak and Dagger eller Misfits har fått några släppdatum. Tumnagel
40.6°
0
37.3° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 19 apr 2017, 22:07
Första trailern för Marvels Cloak and Dagger Ny tv-serie från Marvel och Freeform
37.3°
0