41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Gräsrotsfinansierade filmmakare återvänder efter två års tystnad Troll på episk nivå
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Gräsrotsfinansierade filmmakare återvänder efter två års tystnad

I oktober 2014 avslutades FND Films Indiegogo-kampanj där de lyckades få in 77 900 dollar, vilket var strax över deras mål på 75 000 dollar. Efter det försvann filmmakarna från jordens yta och dök inte upp förrän två veckor sedan när de släppte videon ni ser ovan på deras Youtube-kanal.

I videon berättar Aaron Fronk att på grund av oförutsigbara händelser kommer deras filmprojekt inte att bli av. Folk som donerat pengar till projektet blev förstås upprörda och vände sig till sociala medier för att yttra sin vrede och det verkade som att historien om FND Films hade fått ett slut.

Idag släppte FND Films en ny video på sin Youtube-kanal vid namn It's All Good: Official Trailer. Som titeln avslöjar så är det en trailer för deras kommande film. Nu kanske ni tänker någonting i stil med: "Men André, du skrev ju precis att det inte skulle bli någon film? Sluta lek med mina känslor på detta viset".

Som vi får se i början av trailern så är klippet som släpptes för två veckor sedan en del av filmen som kommer att handla om ett gäng filmmakare som får en massa kosing från crowdfundingkampanj och väljer att spendera pengarna på andra saker än att faktiskt leverera något resultat, vilket vi fått uppleva flertalet gånger med andra Kickstarter-kampanjer.

Det hela är helt enkelt ett genidrag från FND Films sida. Filmen heter som sagt It's All Good och kommer släppas 21 oktober och du kommer kunna köpa den via filmens hemsida via länken här nere till vänster. Här under hittar ni trailern för filmen.

Film & TV, Nyhet, fnd films, its all good Via esquire.com
59.6° 0 André Stray André Stray
tors. 29 sep 2016, 16:00
Gräsrotsfinansierade filmmakare återvänder efter två års tystnad Troll på episk nivå
59.6°
0