42 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Här är trailern för Shadow and Bone Fantasyserien drar igång på Netflix nästa månad
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Här är trailern för Shadow and Bone

Förra månaden släppte Netflix en teaser för sin kommande fantasyserie Shadow and Bone och här kommer trailern till serien som drar igång nästa månad.

Shadow and Bone är baserad på författarinnan Leigh Bardugo Grisha-trilogi, vars första bok även har titeln "Shadow and Bone" (I ljusets makt). I tv-serien kommer vi att få följa den föräldralösa flickan Alina Starkov som upptäcker en kraft som kanske kan förändra ödet för den krigshärjade världen hon befinner sig i.

Shadow and Bone har premiär på Netflix 23 april.

netflix.com Film & TV, Netflix, shadow and bone, trailer, fantasy, Poster Shadow and Bone
Dark forces conspire against orphan mapmaker Alina Starkov when she unleashes an extraordinary power that could change the fate of her war-torn world.

Skådespelare: Jessie Mei Li, Ben Barnes, Archie Renaux   Premiär: 23 Apr 2021  
En teaser för Shadow and Bone Netflix-serie baserad på I ljusets makt Netflix bjuder här på en första teaser för sin kommande serie Shadow and Bone. Serien är baserad på Leigh Bardugos bok I ljusets makt vilket är den första delen i Grisha-trilogin. I Shadow and Bone får vi följa en fattig och föräldralös kartograf som heter Alina Starkov som gör sitt bästa för att överleva i det krigshärjade landet Ravka. En dag så attackeras Alina och hennes bästa vän Mal. Under denna attack väcks det en uråldrig kraft hos Alina som inte bara är stark nog att kanske rädda hela landet. Med hennes nya kraft öppnar sig en helt ny värld för henne, en värld full av magi och gnistrande överflöd. Shadow and Bone har premiär på Netflix den 23 april. Tumnagel
40.5°
0
39.5° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 30 mar 2021, 15:40
Här är trailern för Shadow and Bone Fantasyserien drar igång på Netflix nästa månad
39.5°
0