34 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Idag har Sagan om Karl Bertil Jonssons julafton premiär
Spelfilms-version av den animerade klassikern

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Idag har Sagan om Karl Bertil Jonssons julafton premiär

Idag går Sagan om Karl Bertil Jonssons julafton upp på biograferna. Precis som i den animerade förlagan kommer vi att få följa den godhjärtade Karl Bertil Jonsson som väljer att ge bort julklappar som skickats till hans familj till en del som är mer behövande av lite julvärme.

Filmen är regisserad av Hannes Holm och som Karl Bertil Jonsson syns den 16-årige Simon Larsson. I andra roller återfinns bland andra Jennie Silfverhjelm och Jonas Karlsson. De recensioner som hittills skrivits om filmen är överlag positiva och en del tror redan att filmen kommer att bli en klassiker. Här ovanför kan ni kolla in trailern till Sagan om Karl Bertil Jonssons julafton.

Film & TV, Nyhet, Sagan om Karl Bertil Jonssons julafton, svensk film, julfilm
Poster Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton
A tale of a boy from a wealthy family who during his work at the post office steals Christmas gifts from the wealthy to give to the poor people of Stockholm.

Skådespelare: Jonas Karlsson, Simon Larson, Simon Larsson   Regissör: Hannes Holm   Premiär: 12 Nov 2021  

Karl-Bertil Jonssons julafton blir spelfilm
Kommer att spelas in i Göteborg

Snart drar snart inspelningarna av spelfilmsversionen av Karl-Bertil Jonssons julafton igång efter att det blivit klart att Hannes Holm skulle göra spelfilm av den animerade klassikern från 1975. Expressen skriver att inspelningarna av filmen kommer att dra igång i Göteborg i oktober. Där kommer det filmas i bland annat Börshuset, som kommer att tjäna som pappa Tykos varuhus, stadsdelen Haga, herrgården Kastenhof och Bohus fästning. Vilka skådespelare vi kommer att få se i Karl-Bertil Jonssons julafton har SF Studio inte avslöjat än så länge. Filmen är tänkt att ha premiär till julen 2021. Här ovan hittas ett kort klipp från den animerade originalversionen som jag misstänker att nästan alla som läser det här har sett någon gång i sitt liv. Tumnagel
31.4°
0
38.7° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
fre. 12 nov 2021, 10:15
38.7°
0

Idag har Sagan om Karl Bertil Jonssons julafton premiär

Spelfilms-version av den animerade klassikern