38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Inspelningarna av nya Snabba Cash har dragit igång
Evin Ahmad spelar huvudrollen i serien

Inspelningarna av nya Snabba Cash har dragit igång
Evin Ahmad

Nästa år kommer Netflix leverera lite mer svenskt innehåll i form av en ny version av Jens Lapidus populära bokserie Snabba Cash. Netflix och SF Studios har nu meddelat att inspelningarna av serien nu har dragit igång i Stockholm. Den rebootade versionen kommer utspela sig tio år efter händelserna i filmtrilogin och vi kommer få stifta bekantskap med Leya, en ensamstående mamma som kämpar för att lyckas med startup-bolag. Den officiella beskrivningen lyder som sådan:
Den nya svenskspråkiga serien är en reboot som utspelar sig i Stockholm, tio år efter händelserna i filmtriologin. Historien kretsar kring Leya, en ung ensamstående mamma som försöker lyckas inom startup-scenen. Miljön är livlig, jakten på status och pengar är starkare än någonsin och Leya är fast besluten att lyckas – oavsett pris. Den entreprenörsdrivna eliten och den kriminella världen har blivit allt mer brutal, kaotisk och skoningslös. När dessa två världar korsas sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov där alla drivs av samma sak – snabba cash.

Leya kommer spelas av Evin Ahmad som vi tidigare fått se i Netflix-produktionerna Störst av allt och andra säsongen av The Rain samt filmen Dröm Vidare.

Film & TV, Nyhet, snabba cash, netflix, sf studios
35.1° 0 André Stray André Stray
fre. 12 jun 2020, 15:20
Inspelningarna av nya Snabba Cash har dragit igång Evin Ahmad spelar huvudrollen i serien
35.1°
0