34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Just Cause-filmen har fått ny regissör
Michael Dowse hoppar på projektet

Just Cause-filmen har fått ny regissör
Rico Rodriguez i minifordon.

Förra året blev det känt att Avalanches spelserie Just Cause kommer filmatiseras och att Derek Kolstad, som tidigare jobbat med John Wick, kommer stå för manus. Nu har filmen fått en regissör och det är Michael Dowse som kommer styra skutan. Dowse har tidigare regisserat underhållande filmer som Netflix-rullen Coffee & Kareem och Stuber med Kumail Nanjiani och Dave Bautista.

När filmen har premiär är för tillfället okänt, men om projektet lunkar på som Uncharted-filmen, så kan vi vänta oss premiär om ungefär tio år. Förhoppningsvis tidigare.

Film & TV, Nyhet, just cause, michael dowse

Just Cause blir film
John Wick-skribent skriver manus

Rico Rodriguez kommer dyka upp på vita duken inom ett par år. Constantin Films, som bland annat ligger bakom Resident Evil-filmerna, har norpat rättigheterna för en filmversion av spelserien Just Cause. Manus kommer skrivas av Derek Kolstad, som bland annat jobbat på manus för John Wick-trilogin, och Constantin Films kommer dra igång produktionen av filmen redan nästa år. Vem som kommer regissera och vilka som kommer medverka i filmen är för tillfället okänt. Med tanke på Michael Bays förkärlek till episka explosioner, vilket Just Cause-spelen består till typ 90 procent av, så hade han passat rätt bra i registolen. Tumnagel
43.3°
0
36.5° 0 André Stray André Stray
tors. 16 jul 2020, 19:20
36.5°
0

Just Cause-filmen har fått ny regissör

Michael Dowse hoppar på projektet