20 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Kolla in roboten från Finch lite närmare Så här skapades Jeff till Apple TV+ nya postapokalyps-film
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Kolla in roboten från Finch lite närmare

En av Apple TV+ stora satsningar i år är filmen Finch där vi får se Tom Hanks som den kanske sista människan på jorden i en postapokalyptisk framtid. Förutom Tom Hanks karaktär Finch så spelar även roboten Jeff en av de mer framträdande rollerna i filmen.

Jeff spelas av Caleb Landry Jones och i klippet ovan kan ni kolla in lite mer om vad han var tvungen att gå igenom för att kunna porträttera en robot på bästa sätt. Här nedanför kan ni se klipp från filmen med Finch och Jeff.

Finch går att se på Apple TV+ nu. Har ni sett filmen får ni gärna berätta lite om vad ni tyckte om den i kommentarerna. Så spoilerfritt som möjligt helst.

Film & TV, Nyhet, robotar, finch, apple tv, tom hanks
Poster Finch
On a post-apocalyptic earth, a robot, built to protect the life of his creator's beloved dog, learns about life, love, friendship and what it means to be human.

Skådespelare: Tom Hanks, Caleb Landry Jones, Marie Wagenman   Regissör: Miguel Sapochnik   Premiär: 05 Nov 2021  

Ordentlig trailer för Finch
Scifiäventyr med Tom Hanks

Apple TV har släppt en ordentlig trailer för Tom Hanks kommande film Finch. I filmen får vi möta Finch, som spelas av Hanks, som tar sig ut på en resa tillsammans med sin hund och robotkompanjon för att hitta ett nytt hem. Finch har premiär 5 november på Apple TV+. Tumnagel
50.8°
0

En närmare titt på Finch
Apple TV:s scifi-drama med Tom Hanks börjar sändas på fredag

På fredag 5 november har scifi-rullen Finch premiär på Apple TV+ och här kan ni lyssna på när filmens huvudrollsinnehavare Tom Hanks snackar lite mer om den. Filmen handlar om Finch, den kanske siste levande människan på jorden, som tillsammans med sin hund och en robot han har spikat ihop ger sig ut på en resa för att eventuellt hitta fler människor. Tumnagel
42.1°
0
39.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tors. 25 nov 2021, 21:00
Kolla in roboten från Finch lite närmare Så här skapades Jeff till Apple TV+ nya postapokalyps-film
39.9°
0