37 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Legion kommer till Sverige Kommer sändas samma dag som USA-premiären
Legion kommer till Sverige

Vi har tidigare rapporterat om att Fox kommer sända den kommande tv-serie i X-Men-universumet, Legion, borta i USA under början av nästa år. I dag meddelade Fox här i Sverige att serien även kommer sändas här i Sverige och att det kommer ske samma dag som det amerikanska premiärdatumet. Exakt när det är är fortfarande oklart men hur som helst är det ju trevligt att veta att vi inte kommer behöva vänta längre än amerikanerna.

I Legion får vi följa David Haller (Dan Stevens från Downton Abbey), som är en besvärad ung man som eventuellt är mer än människa. Sen tonåren har han kämpat med psykisk ohälsa och även diagnostiserats som schizofren. David har spenderat många år på mentalsjukhus, när han möter en patient med liknande problem så konfronteras han av möjligheten att rösterna och synerna i hans huvud kanske inte är inbillade. Det visar sig att David är son till till Charles Xavier (Professor X) och förintelseöverlevaren Gabrielle Haller.

Seriens första säsong kommer bestå av åtta avsnitt och premiären sker under början av 2017.

Film & TV, Nyhet, Legion, Fox, Marvel
Första bilden från Legion Tv-serien i X-Men-universumet Fox släppte i går den första bilden från sin kommande tv-serie i X-Men-universumet. Serien heter Legion och kretsar kring antihjälten David Haller som, i alla fall i serien, är Professor X son. Haller spelas av Dan Stevens som de flesta säkert känner igen från Downton Abbey. Andra skådespelare som dyker upp i Legion är Aubrey Plaza, Rachel Keller och Jean Smart. Åtta avsnitt är beställda och de produceras i samarbete med Marvel. Serien har premiär på den amerikanska tv-kanalen FX under början av nästa år. Tumnagel
39.2°
0
40.0° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 8 jun 2016, 17:30
Legion kommer till Sverige Kommer sändas samma dag som USA-premiären
40.0°
0