3 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Marvel vill göra en film om Black Widow
Marvel vill göra en film om Black Widow Men den lär inte dyka upp på länge

Marvel-karaktären Black Widow har vi fått se i ett gäng med marvelfilmer men än så länge har hon inte fått någon film där hon spelar huvudrollen men det kanske kan bli ändring på det framöver.

Under en frågestund med Deadline så sa nämligen Kevin Feige på Marvel att man absolut ville göra en Black Widow-film. Feige sa bland annat:
"Of the characters that you’ve just mentioned I would say certainly the one creatively and emotionally that we are most committing to doing is Black Widow."
Det kan dock dröja länge innan en sådan dyker upp då Marvel redan har presenterat planerna för sina nästa 10 filmer som kommer att släppas fram till 2019. Så skulle det bli aktuellt med en Black Widow-film så kommer inte den att släppas förrän tidigast 2020.

Black Widow, det vill säga Scarlet Johansson, har än så länge medverkat i marvelfilmerna Iron Man 2, The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron samt Captain America: Civil War och hon kommer även att dyka upp i de kommande filmerna Avengers: Infinity War, Part I (2018) och Avengers: Infinity War, Part II (2019).

deadline.com Film & TV, Nyhet, marvel, black widow, svarta änkan, avengers Via Gizmodo Ingen Scarlett Johansson i "Iron Man 3" Men hon utesluter inte en egen film. "Iron Man 3" verkar få finfin förstärkning av Jessica Chastain, Guy Pearce och Ben Kingsley, men en stjärna lämnar filmen. Scarlett Johansson har sagt till Screen Rant att hon inte upprepar rollen från "Iron Man 2". Samtidigt hoppas hon på att få en egen film, och har pitchat en idé till producenten Kevin Feige: - Man bygger en sådan här karaktär och hoppas att fansen vill se mer. Jag tror vi skulle kunna göra en fantastisk film i Bourne-anda, som skulle ta serietidningsgenren i en helt ny riktning. Det finns så mycket mer att berätta om henne. Så passa på och njut extra mycket av Black Widows rövkickande i "The Avengers" för Marvel har vad vi vet fullt upp de kommande åren med uppföljarna till "Thor" och "Captain America"... Tumnagel
40.4°
0
Spoilers Vem slåss för vem i Captain America: Civil War? Tuffa bilder Marvel släppte i dag några bilder som avslöjar vilka karaktärer som kommer slåss för Captain America och vilka som kommer slåss Järnmannen i kommande Captain America: Civil War. Som man kan se på bilderna så hittar man War Machine, Järnmannen, Black Panther, The Vision samt Black Widow på sidan som tycker att superhjältar skall registrera sig och Captain America, Ant-Man, Winter Soldier, Falcon, Hawkeye samt Sharon Carter på oppositionen. Förutom ovannämnda karaktärer kommer även superhjältar som Spindelmannen och Scarlet Witch dyka upp i filmen och var de hamnar återstår att se när vi närmar oss premiärdatumet (29 april). Bonusklipp nedan. Tumnagel
45.7°
0
De här kommer slåss mot varandra i Civil War II Iron Man vs. Captain Marvel Snart har filmen "Captain America: Civil War" premiär men Marvel kommer redan i sommar börja publicera serien "Civil War II" och nu verkar det klart vilka superhjältar som ställer sig på respektive sida den här gången. Den ena sidan leds av Iron Man och i hans uppställning hittas Black Widow, Deadpool, Captain America (Sam Wilson), Hulk, Hercules, Black Panther, Luke Cage, Thor (Jane Foster), America Chavez, Star-Lord samt Daredevil. Den andra sidans lagkapten är Captain Marvel (Carol Danvers) och hon har Monica Rambeau, She-Hulk, Ant-Man, The Winter Soldier, Hawkeye, Blue Marvel, Medusa, Captain America (Steve Rogers), The Vision, War Machine och Spider-Man till sin hjälp. Civil War II kommer att kretsa runt historien om en ny marvelkaraktär som kan förutspå framtiden och de båda sidorna kommer att träta om huruvida det är rätt att utnyttja dennes färdigheter för att gripa framtida brottslingar innan de ens begått något brott. Lite som storyn i Minority Report med andra ord. Iron Man och hans polare är ställer sig emot förslaget medan Captain Marvel och hennes lag tycker det är en toppen-idé. Civil War II släpps i amerikanska seriebutiker i juni och jag utgår från att även den kommer att filmatiseras inom några år. Tumnagel
39.1°
0
47.7° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
sön. 8 maj 2016, 16:00
Marvel vill göra en film om Black Widow Men den lär inte dyka upp på länge
47.7°
0