3 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Mulan släpps direkt på Disney+ i september Kommer kosta 30 dollar att kika på
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Mulan släpps direkt på Disney+ i september

Att släppa film i coronatider verkar inte vara en allt för lukrativ business och flera filmbolag har valt att släppa olika filmer i digitala butiker eller streamingtjänster i stället för bio. Hur läget har sett ut med Mulan har varit lite oklart. Premiär skulle egentligen ske i våras, men Disney har skjutit upp premiären flera gånger och det såg ut som att vi skulle vara tvungna att vänta ett bra tag om vi skulle vilja se filmen på bio.

Nu verkar det som att bioplanerna skrotats och Disney kommer släppa filmen direkt på streamingtjänsten Disney+, men vi kommer få betala om vi vill se den. Till skillnad från andra titlar som Artemis Fowl och Hamilton som släppts på streamingtjänsten och har kunnat skådas för endast prenumerationskostnaden kommer Mulan att ha en prislapp på 30 dollar när den släpps, vilket lär översättas till 300-350 kronor.

Disney-chefen Bob Chapek meddelar att Disney ser detta som en engångsgrej, men beroende på hur premiären tas emot av tittarna så kan fler släpp ske på detta viset i framtiden.

Hur som helst. 4 september kommer Mulan släppas på streamingtjänsten som premiumfilm. 15 september kommer Disney+ lanseras i Sverige och förhoppningsvis kommer Mulan finnas tillgänglig för oss också.

Film & TV, Nyhet, disney+, mulan Tack till Anton
26.5° 0 André Stray André Stray
ons. 5 aug 2020, 11:00
Mulan släpps direkt på Disney+ i september Kommer kosta 30 dollar att kika på
26.5°
0