11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nu börjar SVT sända Hackad Säkerhetsexperter kollar upp säkerheten på nätet
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Nu börjar SVT sända Hackad

Idag börjar SVT sända den nya dokumentärserien Hackad där fyra säkerhetsexperter får i uppgift att "hacka" olika mål.

I serien får vi bland annat följa hur SVT:s experter tar sig in på företag, gör betalningar i andras namn och lite annat. Ett av företagen som medverkar i serien är Telenor och i klippet nedan kan ni höra deras säkerhetsexperter berättar lite om vad det gav dem. OBS! Klippet kan innehålla små spoilers.

SVT:s Hackad visas på SVT 1 klockan 19:00 men går redan nu att kolla in på SVT Play på länken nedan. Här ovanför hittas trailern för tv-serien.

Film & TV, TV-serier, svt, hackad, premiär Via svt.se Tack till 1337h4x0r
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Nu börjar SVT sända Hackad
Ta en smygtitt på SVT:s Hackad Kolla in när obehöriga tar sig in i andras datorer I höst kommer SVT att dra igång serien Hackad där ett gäng med datorexperter kommer att få i uppgift att få tillgång till olika datorsystem som de inte har behörighet till. Nu har SVT Play lagt upp en smygtitt på lite av det vi kommer att få se där. SVT skriver om Hackad: "Du är aldrig ensam. Dina rörelser följs ständigt, liksom dina val och dina åsikter. Allt registreras och övervakas. Hur lätt är det att ta över ditt digitala liv? Och hur lätt skulle det vara för en angripare att ta över företag och myndigheter i Sverige? Serien Hackad är ett experiment där hackare lurar sig in på företag och tar över deras nätverk. Vi får se hur lätt det är att följa varje spår som en privatperson tar och hur enkelt det kan vara att göra betalningar i någon annans namn." Hackad börjar visas på SVT Play och SVT 1 19 oktober. Ni hittar SVT:s smygtitt på SVT Play på länken nedan. Tumnagel
65.7°
0
46.7° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 19 okt 2021, 13:30
Nu börjar SVT sända Hackad Säkerhetsexperter kollar upp säkerheten på nätet
46.7°
0