2 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ny trailer för Antlers Vad är det som gömmer sig i skuggorna?
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Ny trailer för Antlers

Här kommer den sista trailern till den Guillermo del Toro-producerade skräckfilmen Antlers som går upp på biograferna nästa år.

Filmen utspelas i en amerikansk småstad där en syskonpar, bestående av en lärare och en sheriff, tillsammans med en ung pojke får korn på någon mystisk varelse i sin närmiljö. Mycket mer än så är inte känt om handlingen i filmen som har premiär i USA 17 april. När den kommer hit till Sverige finns det än så länge inga uppgifter om.

collider.com Film & TV, Trailer, antlers, skräckfilm Poster Antlers
In an isolated Oregon town, a middle-school teacher and her sheriff brother become embroiled with her enigmatic student, whose dark secrets lead to terrifying encounters with an ancestral creature.

Skådespelare: Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T. Thomas   Regissör: Scott Cooper   Premiär: 29 Oct 2021  
Trailer för Antlers Guillermo del Toro-producerad skräck En ordentlig trailer har släppts för Antlers, vilket är en ny skräckis producerad av bland annat Guillermo del Toro och regisseras av Scott Cooper, som bland annat gjort Hostiles och Black Mass. I filmen får vi möta småstadspojken Lucas som i hemlighet tar hand om ett väsen, men saker går rakt åt fanders när besten lämnar ägorna. Antlers har premiär 17 april 2020. Tumnagel
40.4°
0
En första trailer för Antlers Guillermo del Toro-producerat mysterium En ordentlig trailer har släppts för Antlers, som producerats av skräckmästaren Guillermo del Toro. I filmen får vi följa ett syskonpar som upptäcker att en ung elev sitter på en farlighet som verkar kunna göra livet surt för alla inblandade. Antlers regisseras av Scott Cooper, som tidigare levererat filmer som Crazy Heart och Black Mass, och medverkar gör bland annat Keri Russell och Jesse Plemons. Antlers har för tillfället inget premiärdatum. Tumnagel
40.5°
0
40.8° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 16 dec 2019, 17:20
Ny trailer för Antlers Vad är det som gömmer sig i skuggorna?
40.8°
0