11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ny trailer för I’m Dying Up Here Tv-serien om ståuppkomiken på 70-talet
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Ny trailer för I’m Dying Up Here

Här har vi en ny trailer för den kommande tv-serien I’m Dying Up Here som utspelar sig under 70-talet och följer ett gäng ståuppkomiker som försöker bli upptäckta.

This fictional group of competitive but close-knit comedians is mentored by “Goldie” (Leo), a brassy comedy club owner who rules over her business with an iron fist, but nurtures her comedians with tough love. For Goldie and her crew, there’s truly no such thing as an easy laugh.

Serien har premiär på den amerikanska tv-kanalen Showtime den 4 juni och kommer väl antagligen dyka upp på HBO Nordic här.

Film & TV, Trailer, I’m Dying Up Here, Showtime
Tv-serie om ståuppkomik på 70-talet Trailer för I’m Dying Up Here Här har vi en trailer för den kommande tv-serien I’m Dying Up Here som utspelar sig under 70-talet och följer ett gäng ståuppkomiker som försöker bli upptäckta. Serien ser ut att ha en bra blandning av humor och drama uppspelat av en intressant samling av skådespelare. Serien har premiär på den amerikanska tv-kanalen Showtime den 4 juni och om eller var man kan se den i Sverige återstår att se. Tumnagel
39.5°
0
37.5° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
mån. 10 apr 2017, 09:30
Ny trailer för I’m Dying Up Here Tv-serien om ståuppkomiken på 70-talet
37.5°
0