1 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Obama säger nej till att bygga Dödsstjärnan Rymdkrig är inget för USA
Obama säger nej till att bygga Dödsstjärnan

En namninsamling för att samla in pengar och påbörja konstruktionen av en Dödsstjärna stöter på motstånd i den amerikanska regeringen.

Över 34.000 har skrivit på för att se USA bygga ett jättevapen i rymden, likt det i "Star Wars"-filmerna. Namninsamlingen på We The People, där amerikanska folket kan göra sin röst hörd, menar att det skulle skapa jobb och stärka landets försvar. Och eftersom Vita huset har lovat att personligen svara till de som får ihop 25.000 röster eller fler, kommer nu presidentens officiella ställning till att bygga Dödsstjärnan:

1. Bygget av Dödsstjärnan har uppskattats kosta mer än 850.000.000.000.000.000 dollar. Vi jobbar hårt på att minska underskottet, inte öka det.

2. Administrationen stödjer inte förstörelsen av planeter.

3. Varför lägga otaliga mängder av skattebetalarnas dollar på en Dödsstjärna med en grundläggande brist som kan utnyttjas av en enmansfarkost?
Svaret har författats av Paul Shawcross, Chief of the Science and Space Branch i Vita huset, en man som uppenbarligen kan sin populärkultur. Han fortsätter med att förklara USA:s framsteg i rymden just nu, och hela svaret finns att läsa här.

Film & TV, Nyhet, Dödsstjärnan, Star Wars, Barack Obama Via MovieZine.se
66.8° 0 Alexander Dunerfors Alexander Dunerfors
lör. 12 jan 2013, 07:45
Obama säger nej till att bygga Dödsstjärnan Rymdkrig är inget för USA
66.8°
0